Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elítélendő lenne?

Figyelt kérdés
Belefásultam egy kapcsolatba, nagyon jó párost alkotunk, jól érzem magam vele de a szex nem az igazi. Mondták körülöttem sokan hogy a rossz szex megmérgezi a kapcsolatot de nem hittem nekik és továbbra is együtt maradtunk, de rájöttem hogy ez sem a páromnak se nekem nem jó. Úgy gondolom hogy jobb volna szakítani ha nincs meg a kémia... Viszont nem akarnám magam belelovallni egy új kapcsolatba. Van viszont egy-két srác aki birizgálja a szexuális fantáziám. Elítélendő lenne ha néha-néha összejárnánk. Szerintem a nincs senkink és nem ártunk senkinek vele akkor nem lehet akkora gáz. Eddig csak a barátommal feküdtem le...
2014. ápr. 26. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Igen, el3g nagy ribаncság
2014. ápr. 26. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nem lenne gáz, de csak akkor, ha tényleg teljesen szinglivé válsz és úgy csinálod.

ui: bárcsak engem kérne fel mostanság egy nő egy kis vígasztalásra :P

2014. ápr. 26. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:

"a szex nem az igazi"

Az embernek van egy érdekes szoftver az agyában, nevezzük fantáziának. Időnként lehet, nem ártana elindítani.

De szívesen adok én tippeket.

2014. ápr. 26. 13:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Mi benne a riban*cság? Kilépek egy kapcsolatból - ha nem működik ne húzzuk egymás idejét.

Kapcsolaton kívül szingliként jól elvagyok egy sráccal... Nem akarok úgy járni mint a szüleim, akik 25 év házasság után jöttek rá hogy nem akarnak egymással lenni, meg egymáson kívül senki nem volt az életükben :( Kicsit "élni" szeretnék. Mondjuk az a baj eléggé kapcsolatfüggő vagyok szóval kb beleszeretnék a hancúrpartnerembe és pofára esnék.

2014. ápr. 26. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor szeress belém. Bennem nem csalódsz és még a szex is tökéletes velem.
2014. ápr. 26. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
És megint ki jár pórul, kit fognak összetörni? Hát persze, hogy a férfit, aki szerette a lányt!
2014. ápr. 26. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:

tegnap egy férfi tette fel majdnem ugyanezt a kérdést. hát nem ilyen válaszok érkeztek rá, sőt. mindenki hátba veregette, hogy hát igen, ha szar a szex, akkor lépjen csak le, jobbat érdemel. gusztustalan a kettős mércétek.

kérdező, nem vagy és nem is leszel ettől ri.banc, éld az életed ahogy jónak látod, megérdemled hogy úgy legyél boldog ahogy te akarod. az itteni hímsoviniszta gyökerekre meg szót se pocsékolj.

2014. ápr. 26. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Őszintén miért nem tartasz valami zsebkutyát akkor?Az nem balhézna hogy visz a hormonjaid előre!
2014. ápr. 26. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
MITŐL szar a szex? Dolgozzatok rajta.
2014. ápr. 26. 13:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem kívánom egyáltalán. Nem rossz a kémia, hanem NINCS
2014. ápr. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!