Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a leszbikusokról? Szerintetek mennyire elítélendő egy 20 éves és egy 30 éves nő kapcsolata?
Ti ismeretek hasonló helyzetben lévőket?
Félreértés ne essék én heteró vagyok viszont van ilyen ismerősöm.
Bírom őket, megvan egy csomó filmjük.
Na jó, viccet félretéve, toleráns ember vagyok, szóval nagyjából semmi. Az embert a személyisége alapján ítélem meg max., amikor már valamennyire megismertem, de a nemi identitása miatt nem fogom.
Hát figyi. Én nem igazán vagyok oda a melegekért, főleg nem, ha az utcán, a gyerekek előtt csinálják. Ez egy ugyan olyan divat böszmeség, mint a páwák meg a sok hasonló dolog. Nincs rá szükségünk, csak hátráltatnak minket...
De amúgy nem érdekelnek, amíg nincsenek a környezetemben
Tapasztalatom szerint mi férfiak ez iránt egész toleránsak vagyunk, de csajok többsége durván elítéli. Persze azért bosszantó, ha olyan jó csajról derül ki, aki eddig kedvesen fogadta a közeledésünket.
A melegek iránt viszont a csajok toleránsabbak, mi jellemzően utálatosnak tartjuk ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!