Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év korkülönbség nagyon elítelendő? Működhet?
Én 19L vagyok, ő 30F. Nem vagyunk együtt, de ismerkedünk, alakulgat valami közöttünk. Személyesen élőben ismertem meg, de azóta csak neten tartjuk a kapcsolatot. Kicsit tartok a dologtól, de nem amiatt, hogy mi nem boldogulnánk, nem éreznénk jól magunkat, hanem hogy pl a szüleimnek hogyan mondhatnám el a dolgot. Félek, hogy megmérgezhetné, tönkretehetné a kapcsolatot az emberek hozzáállása, rosszindukata, hogy nem tudnánk egymást őszintén felvállalni emiatt. Tudom, hogy nem szabadna másokkal foglalkoznom, ha én ígx boldog vagyok, és azt el is viselném, ha sokan nem értik meg, de hogy a csládom is elítéljen emiatt, azt nem tudnám elviselni. Ráadásul a munkája is olyan, ami miatt sokan lenézhetnék, nem egy diplomás munka.
Nektek mi a véleményetek? Szerintetek mivel lehetne megnyugtatni a szülőket, hogy legalább találkozgatni, ismerkedni nyugodtan lehessen?
Szerintem meg sok. Komolyan gondold végig, hogy készen állsz-e már egy ilyen kapcsolatra. Mi van, ha mondjuk 1 év után azt mondta, hogy ő már gyerekeket akar? És 10-20 év múlva is azt mondod, hogy nem sok?
Jó, persze, ne gondolkodunk ennyire előre. De a szüleid úgyis egyből erre fognak gondolni, őket is meg lehet érteni.
Anyám minden egyes pasimnál egyből arra gondolt, hogy milyen férj, vő, apa lesz belőle. Jaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!