Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 év korkülönbség nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év korkülönbség nagyon elítelendő? Működhet?

Figyelt kérdés

Én 19L vagyok, ő 30F. Nem vagyunk együtt, de ismerkedünk, alakulgat valami közöttünk. Személyesen élőben ismertem meg, de azóta csak neten tartjuk a kapcsolatot. Kicsit tartok a dologtól, de nem amiatt, hogy mi nem boldogulnánk, nem éreznénk jól magunkat, hanem hogy pl a szüleimnek hogyan mondhatnám el a dolgot. Félek, hogy megmérgezhetné, tönkretehetné a kapcsolatot az emberek hozzáállása, rosszindukata, hogy nem tudnánk egymást őszintén felvállalni emiatt. Tudom, hogy nem szabadna másokkal foglalkoznom, ha én ígx boldog vagyok, és azt el is viselném, ha sokan nem értik meg, de hogy a csládom is elítéljen emiatt, azt nem tudnám elviselni. Ráadásul a munkája is olyan, ami miatt sokan lenézhetnék, nem egy diplomás munka.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek mivel lehetne megnyugtatni a szülőket, hogy legalább találkozgatni, ismerkedni nyugodtan lehessen?

2013. nov. 26. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már egyáltalán nem számít.
2013. nov. 26. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Én meg 23, a párom meg 37. Működhet.
2013. nov. 26. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
A szuleim kozott 30 ev van szerintem nem baj 12/f
2013. nov. 26. 20:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy különbség, jó ha a férfi idősebb... Persze attól is függ, hogy tartja magát, de szerintem teljesen jó az..
2013. nov. 26. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, ha normális a bácsi. :D
2013. nov. 26. 20:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, én elítélem.
2013. nov. 26. 20:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már egyáltalán nem érdekel engem.
2013. nov. 26. 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg sok. Komolyan gondold végig, hogy készen állsz-e már egy ilyen kapcsolatra. Mi van, ha mondjuk 1 év után azt mondta, hogy ő már gyerekeket akar? És 10-20 év múlva is azt mondod, hogy nem sok?

Jó, persze, ne gondolkodunk ennyire előre. De a szüleid úgyis egyből erre fognak gondolni, őket is meg lehet érteni.

Anyám minden egyes pasimnál egyből arra gondolt, hogy milyen férj, vő, apa lesz belőle. Jaj!

2013. nov. 26. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem viszont túl fiatal vagy hozzá.
2013. nov. 26. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
17 évesen összejöttem egy 28 éves férfivel, az ismerkedés és az első két hét tökéletes volt, amíg a külvilág meg nem tudta..onnantól szörnyű volt. Bár, mi kis faluban lakunk ahol mindenki tud mindent, nem egy prűd hely, de ez sokakból felháborodást váltott ki hogy én gimnazista voltam ő meg már jó pár éve dolgozott..
2013. nov. 26. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!