Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 év korkülönbség nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év korkülönbség nagyon elítelendő? Működhet?

Figyelt kérdés

Én 19L vagyok, ő 30F. Nem vagyunk együtt, de ismerkedünk, alakulgat valami közöttünk. Személyesen élőben ismertem meg, de azóta csak neten tartjuk a kapcsolatot. Kicsit tartok a dologtól, de nem amiatt, hogy mi nem boldogulnánk, nem éreznénk jól magunkat, hanem hogy pl a szüleimnek hogyan mondhatnám el a dolgot. Félek, hogy megmérgezhetné, tönkretehetné a kapcsolatot az emberek hozzáállása, rosszindukata, hogy nem tudnánk egymást őszintén felvállalni emiatt. Tudom, hogy nem szabadna másokkal foglalkoznom, ha én ígx boldog vagyok, és azt el is viselném, ha sokan nem értik meg, de hogy a csládom is elítéljen emiatt, azt nem tudnám elviselni. Ráadásul a munkája is olyan, ami miatt sokan lenézhetnék, nem egy diplomás munka.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek mivel lehetne megnyugtatni a szülőket, hogy legalább találkozgatni, ismerkedni nyugodtan lehessen?

2013. nov. 26. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Köztünk 10 év van a párommal, én 19 éves voltam ő 29 azóta eltelt 13 év, összeházasodtunk és lett 3 gyermekünk. Én nem foglalkoztam vele ki mit gondol, nem tartozik rám. Ha az a döntő indok hogy ki és mit gondol.....
2013. nov. 26. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Elítélendő?? A gyilkosok, erőszakoskodók, bűnözők az elítélendők. Aki ezt elítéli annak a személyiségében van a probléma, nem a Tiédben.
2013. nov. 26. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne a korkülönbség ELÍTÉLENDŐ? Ha csak nem valami 40-es pedo zaklat egy 8 éves gyereket, mert arra azt mondanám, hogy elítélendő, nos egyéb esetben... NEM ELÍTÉLENDŐ A KORKÜLÖNBSÉG!

22/F

2013. nov. 26. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Ő egy felnőtt ember, neked meg egy lehetőség, hogy azzá válj.

Ezek a kétségek nekem azt mutatják, elég messze vagy még ettől.

2013. nov. 26. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj. A szuleidnek ha nem tetszik idovel biztosan belenyugodnak foleg ha latjak, hogy rendes hozzad. En lattam mar parokat akik kozt volt korkulombseg, pl a legjobb baratnom szulei kozt is annyi van. Kinezeten latszik koztuk a korkulombseg csak de nagyon jo emberek, szulok es csalad egyben. Mukodhet :)
2013. nov. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!