Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A roma csajok jobban tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma csajok jobban tudnak szeretni? A környezetemben akiket ismerek mind közvetlen, és kedves.

Figyelt kérdés

Ismerek 3 nagyon szépet is, ők kb magyarban már elérhetetlen kategória lennének, viszont rám mindig úgy néztek hogy látták bennem a potenciált, aki mellé bátran állhatnak.

21F

2014. máj. 7. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Ha olyan szenvedélyre vágysz, hogy ordítozva válogatott primitívséggel neked esnek, amikor valami nem jó, akkor talán lehet, hogy jobban tudnak szeretni is. Hevesebben kimutathatják az érzelmeiket adott esetben, még a hajtépést is kedvelik. Talán kicsit előítéletes vagyok, de én ezt láttam.
2014. máj. 7. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Ők az alapesetben kedves, mosolygós roma lányok.
2014. máj. 7. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyenek lehetnek, akik nem azok? Ez már csak elmélkedés.
2014. máj. 7. 22:16
 4/13 A kérdező kommentje:
A másik fajtával nem szeretnék kapcsolatba lépni :)
2014. máj. 7. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok általánosítani, mert eddig egy roma lánnyal volt dolgom, de ő jelenleg most a barátnőm. Tény, hogy nagyon szeret, és rendkívül ragaszkodó. Emellett szorgalmas és dolgos, és nagyon odaadó.
2014. máj. 7. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt meg egyeseknek úgyis hiába próbálnám megmagyarázni, hogy nem minden roma olyan, mint a Maunikasóban szereplők, mert sokaknak ezt felfogni már túl megterhelő lenne.

Persze, mit várunk azoktól, akik romát csak a tévében láttak...

Arról nem is beszélve, hogy láttam én már üvöltöző, örjöngő magyar nőt is.

2014. máj. 7. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: csak a saját tapasztalatom írtam le. Annak is csak egy részét. Volt olyan is, hogy elképesztő gyűlölettel beszélt a saját véréről, igaz egy fokkal intelligensebb szinten. Azért is írtam, hogy talán előítélet, mert kb. 4 személy az alapja, akik amúgy is csak félromák.
2014. máj. 7. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Az üvöltöző magyar nők is léteznek, de más íze van egy roma vitának.
2014. máj. 7. 22:31
 9/13 anonim válasza:

Romát nem csak tvben láttam. SAJNOS. Elég rossz környéken élek, egyetem mellett erre futja. Lakosok zöme barnabőrű. Egy nap nem telik el balhé nélkül, a rendőrség már nem is foglalkozik vele. Verekednek, az álló fába is képesek belekötni. Végigordítják az egész utat ha olyanjuk van, a szagukról ne is beszéljek, ha elmegy mellettük az ember kb megfullad. Csoportosan rohadt kemények, de egyedül rá sem néznek az emberre. Ha nyugodtan megyek akkor is "véletlenül" nekem jönnek, beszólogatnak. Szemetet este úgy viszem ki hogy szétnézek tiszta-e a környék. Eddig sem voltak a kedvenceim, de most egy életre megutáltam őket. Nekem ne mondja senki hogy ők is ugyanolyan emberek, meg ne általánosítsunk. De, igenis lehet általánosítani, mert ha egész életemben annyi rendes cigánnyal találkoztam, hogy meg tudom számolni egy kezemen akkor sokat mondtam. Elegem van, hogy a kölyköket tudják csak potyogtatni aztán nem nevelik meg őket, mert ugye minek, és azok is ugyanolyan vadbarmok lesznek. De mint tudjuk ők nem tehetnek róla, segítsünk nekik beilleszkedni, adjuk ingyen lakást a s.ggük alá, amit aztán szét tudnak verni, és amit mozdítható azt eladni. Huhh elég indulatosra sikerült, de ahogy belegondoltam felhúztam magam. Le lehet pontozni, rasszist szemetezni, de inkább vállalom a véleményem, járjon ez hátrányokkal. Nem kívánok vitát nyitni senkivel, ez az első, és utolsó hozzászólásom.

19L

2014. máj. 7. 22:38
 10/13 anonim ***** válasza:
igen. na most megnyugodtál?
2014. máj. 7. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!