Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg másabb a szerelem, a kapcsolat egy roma férfival?
Most ismerkedem egy roma férfival, magyar nő vagyok.
Ő egy igazán kifinomult, és igazi úriember,nem a seftelős, meg rosszindulatú társai közé tartozik, hanem afféle módos és úri, szóval rendesebbikek közül való.
Számomra nagyon vonzó, mint férfi, a stílusa is igen megnyerő, nagyon jó vele beszélgetni.
Ismerőseim mondják, hogy egy roma partnerrel minden másabb,a szerelem, a szeretkezés, meg úgy minden.
Valakinek bármilyen tapasztalat?
úri roma? ez volt eddig itt a legjobb vicc!
az hagyomány, nem lehet az. normális még lehet.
Igen ezt már sok ügyféltől hallottam hogy miért kezdett egyáltalán kapcsolatot az illetővel, aztán persze a bíróságon kötöttek ki meg a rendőrségen. Te tudod mit csinálsz de ha elfogadsz egy tanácsot ne menj hozzá és ami még fontosabb ne szülj neki soha. Elég rondán szoktak végződni az ilyen kapcsolatok.
Amúgy az úri jelző a legkevésbé se illik rájuk, van egy kevés aki intelligens de az is hangos, feltűnösködő, heves természetű.
Így van. Csakis tisztességes úri romával.
Ajánlom a klippet:
spricc2
köszi hogy alátámasztottad a klippel amit írtam, feltűnősködés, giccses stílus, közönséges ruhák és durva izlésficam, felesleges rongyrázás a (zenéjükre még nem találtam meg a megfelelő negatív jelzőt). Általános iskolás ballagáson aminek alapnak kellene lennie.
Nem tudom mi volt a célod, a linkkel belőlem undort válotott ki minden irigység nélkül. Ekkora ügyet csinálni egy elemi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!