Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálunk Somogy megyében, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk Somogy megyében, miért van az ha ránéz egy lány egy roma srácra, egyből "végre egy pasi akinek van PÉNZE! "?

Figyelt kérdés
A romák ülnek a pizzériában állandóan és tényleg nekik van a legtöbb kp. is a zsebükben? Miért? Ennyire sok a szociális támogatás?
2014. ápr. 1. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Felelőtlenül költekeznek és nem tisztességesen szerzik a pénzt...
2014. ápr. 1. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hányok az ilyen lányoktól.
2014. ápr. 1. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Somogy megyei, de nemhiszem, hogy az ilyen eset gyakori lenne XD
2014. ápr. 1. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Idióta lányok, aztán majd lehet belőlük "gádzsi cseléd" a cigány pereputtynál...

Kérdésre válaszolva,nekem is feltűnt (BAZ megye) ,hogy van egy részük, aki plázákba, mekibe, moziba jár, és nem szakadt ruhákban, én is elgondolkoztam,honnan a francból van ennyi pénzük... de gondolom, vasazás, uzsora, "vállalkozás"...

2014. ápr. 3. 11:41
 5/5 gungasam ***** válasza:
Nem "nekik van a legtöbb pénzük" hanem őket kénytelenek a nőnemű cigány családtagok (akár a saját lemondásuk, nélkülözésük árán) kitartani. Tipikus cigány mentalitás amikor a csávó adja bankot pedig a csajtól jön a lóvé. A csaj meg még büszke is ha az ő csávója sukárabb(jobban néz ki, jobban öltözik, csiri-csárébb) mint a másik csajé.
2014. ápr. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!