Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre lehet két nőt szeretni? (lent)
Egy nálam jóval idősebb férfiról van szó.
Nekem amikor megismertem azt mondta, h szakítófélben van a párjával, ezért hosszú idő után, de összejöttünk.
A pasi azóta sem szakított a másik nővel... Nekem lelkiismeretfurdalásom van...
Többször elküldtem a pasit, de ilyenkor a csillagos eget is lehozza... fűt -fát ígér... elhalmoz mindennel... Bemutatott a barátainak, bevállal nyilvánosan is... Akik látnak minket úgy tudják, h a barátnője vagyok, és együtt élünk. De ez mind hazugság,és megvisel.
Mondtam neki, h ha szeretne engem választana, akkor nem lenne dilemma...erre csak annyit válaszolt, h miért nem lehet két nőt szeretni? Én azt mondtam, h akkor válassza a régi barátnőjét, de azóta sem hagy békén.
Valahol lehet.
A régihez sok dolog kötheti, élete része (volt).
Az uj a jelen és a boldogság, de sosem lesz elég ereje hogy a régit lezárja.
Jó megoldás nincs , csak kevésbé rossz.
Ha maradsz, örlődsz - rámegy a kapcsolat.Ha esetleg mégis lezárja a régit , már nem lesz az az egész ami volt.(nem fogja lehozni a csillagokat, mert már hozott egy nagy áldozatot)
Ha lelépsz, sokáig bántani fog a "mi lett volna ha" kérdés...
Igen.
Nekem az a legbántóbb, hogy néha a fejemhez vágja, h nem vagyok elég toleráns, (olyan mint az otthoni párja,) mert megesik, h féltékenykedek
Holott: Mehetnék az élettársához kitálalni, de nem teszem meg. nem dúrom szét a kapcsolatát. Miért hasonlít össze vele? Akkor lenne fer, ha a másik nő is annyit tudna, mint én, és akkor néznénk meg, h ki mennyire "sárkány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!