Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két csajt szeretni?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy valaki egyszerre 2 nőbe is beleszeret? Volt már így valaki?2014. márc. 30. 15:02
1/7 anonim válasza:
nem, mert ha igazán szeretsz vkit, nem kell más
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom lehet is meg nem is 50 50 ... de az igaz hogy ha valakit nagyon szeretünk akkor más nem érdekel, velem is volt már olyan hogy egyszerre kettőt szeretem.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Én egyszerre vagy 20-at imádok! :D
Aki igazán szereti a nőket, az minden nőt szeret! :D
5/7 anonim válasza:
Lehet. Csak egy normális párkapcsolatban nem kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!