Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú aki nem kattan be mindenen meg nem beképzelt meg hű, meeg hasonlóak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 22:18
22/32 anonim válasza:
Akkor nem lehet akkora probléma egy hasonló személyiséget találnod. Csak ne legyen túl nagy a mércéd. Gyakori hiba a magasra tett mérce. Mindenkinek van hibája, tökéleteset nem fogsz találni. :)
23/32 A kérdező kommentje:
16/L
a lényeg hogy hű, őszinte meg tényleg normális legyen. de úgy néz ki hogy alig van. ha van akkor különböző akadályok miatt felejtős.
2014. máj. 8. 23:43
24/32 anonim válasza:
Igen,ha nem eggy rèszeges ku.va vagy aki úgy issza a pálinkát mint a vizet,meg össze hánnya a Morison's Ligetet a piátol..Igen
25/32 anonim válasza:
Vidszajöttem mert hiányèrzetem támadt:D ez maradt le:16/F
26/32 A kérdező kommentje:
kicsit se vagyok olyan.
2014. máj. 8. 23:52
27/32 anonim válasza:
aki ilyen az nem fogja magát reklámozni szóval amíg meg nem ismered addig nem fogod tudni :)
28/32 anonim válasza:
Létezik! Az enyém is olyan! ;) Sok sikert!
Egyébként akkor létezik, ha te is ilyen vagy, szóval legyél kiegyensúlyozott stb...
29/32 A kérdező kommentje:
nehezen fog menni.
2014. máj. 9. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!