Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert tette ha faj neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tette ha faj neki?

Figyelt kérdés
a baratom nemreg szakitott velem felev jaras utan,szornyen erzem magam :( s mikor szakitott lattam rajta,hogy nem esik neki sem jols ,hogy meg sirnia is kell..de akkor miert szakitott ha neki is faj?azt mondta mar nem szeret ugy,azelott me husz perccel az szemembe mondta,hogy igen.

2014. ápr. 30. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Kötődés, megszokás.
2014. ápr. 30. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak könnyek a szememben amikor legutóbb szakítottam, pedig világos volt teljesen mindkettőnk számára, hogy bár mind a ketten jó arcnak gondoljuk a másikat, a kapcsolat nem működik. Már szerelmesek sem voltunk egymásba.

Mégis rossz egy ilyen helyzet,ezért esett neki is rosszul.

2014. ápr. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!