Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette meg?

Figyelt kérdés

A páromnak egy ideig nem tudtam a jelszvát facebookra és mikor megtudtam egy csajt böködött meg lájkolta a villantós képeit...kicsit ledöbbentem hogy pont ő teszi meg ezt. Lassan 3 éve vagyunk együtt soha nem csinált ilyet csak egyszer beszélgetett egy csajjal és hát elég szép dolgokról.

Normális hogy most undort és utálatot érzek meg hogy nem tudok megbízni benne?

Amúgy akit megbökött csontsovány szét van füvezve a csaj.

2013. nov. 1. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A virtuális böködés nem számít megcsalásnak, vagy igen? Valamiről lemaradhattam. Talán csak unatkozott.
2013. nov. 1. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
hát, hát.....ahogy érzed!!!
2013. nov. 1. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet már végre leszokni a facebook-ról? Azért mert megbök valakit, esetleg lájkolgat képeket, miért kell problémázni? Nekem is vannak csaj ismerőseim, én is szoktam velük olyanról is beszélgetni (konkrétan van olyan akiről még azt is tudom, hogy mikor milyen problémája van ott lent...), sőt még a barátnőim is tudták, hogy ezzel az ismerőssel (baráttal) erről is beszélgettem/beszélgetek a mai napig, sőt még találkoztak is egymással, mégsem volt sem utálat, sem undor egyik párom részéről sem. Fel kellene már nőni végre és venni a fáradtságot, hogy pl beszélj erről a barátoddal... 26/F
2013. nov. 1. 09:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha szeretne meg szerelmes lenne belém akkor nem böködne meg lájkolna más csajnál...
2013. nov. 1. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ez így megy manapság, hogy ha párom van, akkor a csajokat 100 km-es körzetben kerüljem el élőben és virtuálisan is. Kedves kérdező, mégis hány éves vagy?
2013. nov. 1. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a facen kell élni az életet, hanem a valóságban. Én a helyedben tuti h nem venném fel a dolgot, inkább röhögnék. Legyél büszke!!
2013. nov. 1. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!