Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első kapcsolatotok? És ha megkerdezhetem hol találkoztatok?
Figyelt kérdés
Ahogy végigmegyek a gimin végig csak azt látom,hogy párok itt-ott mindenütt.Az osztályban már mindenki volt valakivel,én pedig csak vagyok szünetekben csak nézelődök tanulgatok,néha ránézek valamire random a telefonomon.Nem voltam még senkivel,nem tudom hogy van és erről a témáról beszélni sem tudok senkivel.2014. ápr. 19. 22:12
11/15 anonim válasza:
#1. vagyok
Már látásból ismertem, csak még nem beszélgettünk. Egy ártatlan poénnal indult az egész. A suliba a folyosón beszélgettünk/hülyültünk haverokkal, és kötekedtünk az arra járó lányokkal. Arra sétált ő is a barátnőivel, és mikor elment mellettem, viccből megakasztottam a lábát. Én ezt nem szántam jelnek, vagy ilyesmi, de másnap bejelölt Facebookon ismerősnek. Nem beszéltünk ott, csak bejelölt. Aztán a suliba odajött hozzám, és elkezdtünk dumálni. Ennyi :)
12/15 anonim válasza:
Látásból én is ismertem az exemet. Aztán az egyik közös legjobb barátnőnk szó nélkül lelépett a suliból és így össze hozott minket a sors. Beszélgettünk sokat, barátok lettünk, mondta hogy ő mindig ki fog állni mellettem, megölelt stb. Aztán szépen lassan kialakult az egész.
13/15 anonim válasza:
Én belevoltam zúgva az osztálytársamba 14evesen és a legjobb barátnője megmondta nekem h ő is belém és összejöttünk. Szóval sztem nem kell hozzá semmi party fb. de azert fb. sokat lehet dumálni
14/15 A kérdező kommentje:
akkor értem...az egész lutri.De köszi a válaszokat,ha úgy kell majd történnie én is megtalálom a nagy őt.
2014. ápr. 24. 15:36
15/15 anonim válasza:
Önbizalmat építs és minden jön magától!
Ne görcsölj ezen még fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!