Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első kapcsolatotok? És ha megkerdezhetem hol találkoztatok?
Figyelt kérdés
Ahogy végigmegyek a gimin végig csak azt látom,hogy párok itt-ott mindenütt.Az osztályban már mindenki volt valakivel,én pedig csak vagyok szünetekben csak nézelődök tanulgatok,néha ránézek valamire random a telefonomon.Nem voltam még senkivel,nem tudom hogy van és erről a témáról beszélni sem tudok senkivel.2014. ápr. 19. 22:12
1/15 anonim válasza:
18. születésnapom másnapján ismertem meg az első barátnőm. A suliba ismertem meg.
2/15 anonim válasza:
17 évesen. És már 15 évesen találkoztunk akkor lettünk osztálytársak középsuliban majd rá 2 évre szerelmes párocska.
3/15 anonim válasza:
15 évesen. Már pár éve barátok voltunk, a suliból.nagy szerelem lett belőle. Ő két évvel idősebb volt. :) de jó is volt...
4/15 anonim válasza:
Az első barátommal 15 évesen jöttem össze, évfolyamtársam suliban, 1 évig voltunk együtt. Ő egy évvel idősebb nálam.
Utána a mostani barátommal az előzővel való szakítás után másfél hónapra rá összejöttem 16 évesen és azóta is együtt vagyunk most már másfél éve. Ő pedig 7 évvel idősebb nálam.
18/L
5/15 anonim válasza:
Ja és a mostani barátom a volt osztálytársam bátyja.. kb 2 éve beszélünk egymással, segített néha egy-két dologban, aztán így hozta a sors a többit :D
6/15 A kérdező kommentje:
Az mennyire hátrány,hogy nem járok bulikba és nem használom a facebookom?Elítélhetnek ezért?(Amúgy köszönöm a gyors válaszokat)
2014. ápr. 19. 22:33
7/15 anonim válasza:
15 évesen. Facebookon írt nekem, majd egy parkban találkoztunk. Tudom, hogy nem valami romantikus, de na...
8/15 anonim válasza:
Én sosem jártam bulizni én inkább leülök egy sarokba olvasni :) Az első barátom is nagy bulizós, ivós cigi meg stb... volt
A mostani pedig anno DJ volt nagyon sokáig, szóval.. :) Nem számít
18L
9/15 anonim válasza:
14 voltam amikor osszejottem az elso baratommal o 18volt akkor es nagyon szerettem o is engem es minden tok jo volt csak tul feltekeny volt igy tul sokat veszekedtunk es vegul szakitottunk mert nem volt ertelme :/ de azert az elso nagyobb szerelmem volt es azert jo volt :) amugy nem gaz ha nem facebookozol a legjob baratnom sincs fenn es van elete :) ha valaki ezert elitelne az egy facebook kocka hulyegyerek D
10/15 A kérdező kommentje:
És nem szeretnék belekontárkodni a magánéletetekbe,de hogyan találkoztatok így a suliban?Kb miket mondtatok?(Nagyon köszönöm eddig is)
2014. ápr. 20. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!