Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret vagy nem? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem? (többi lent)

Figyelt kérdés

van egy fiú aki 8.osztályos én 7.-es vagyok és nagyon tetszik.

néha szokott velem hülyéskedni meg kergetőzni de nem tudom hogy csak barátként tekint rám vagy szerelmes belém...

néha a barátnőimmel is ezt csinálja :( és ezért néha féltékeny vagyok rájuk hogy ővelük van :(

hogy érjem el hogy többet foglalkozzon velem?

mit csináljak?

nem akarom neki megmondani hogy szerelmes vagyok belé szeretném ha titokban maradna csak többet szeretnék vele lenni el szeretném érni hogy szerelmes legyen belém :D

adjatok kérlek tanácsokat hogy segíthetnék ezen a helyzeten.

ma elmentünk a barátnőmmel görkorizni és volt egy magas domb amire nem tudtam felmenni de a barátnőm már fennt várt.

ott volt az a fiú is aki tetszik nekem a haverjával.

a haverját megkértem hogy húzzon fel a dombra mert nem tudok felmenni és az a fiú aki tetszik nekem hirtelen megfogta a kezem és felhúzott pedig nem is kértem meg rá... :D

szerintetek ez mit jelent?

már csak év végéig van időm...

jah és a fiú elég félénk...

hogy érjem el hogy megszeressem???

adjatok tanácsokat

2014. ápr. 16. 16:16
 1/6 anonim válasza:

Azt jelenti, hogy barátként tekint rád...ennyi.

Kérdezd meg tőle. Max azt mondja, hogy nem. Na és akkor mivan? Majd találsz mást :)

2014. ápr. 16. 16:18
 2/6 anonim válasza:
Hat serintem ez eleg keteselyes..hivd el valahova csak ugy logni...hadj neki idot ..es amugy ha jovore el is megy masik.suliba attol meg talakozhattok csak kezdemenyezz:D
2014. ápr. 16. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:

de ő pécsre megy és az nagyon messze van :(

hiába lakunk egy helyen sulin kívül szinte nem is szoktunk talizni :(

am 13/l

2014. ápr. 16. 19:20
 4/6 anonim válasza:

Figyelj,attól,hogy félénk ő,meg te akkor ez 2 félénkség,a pasik kedvelik ha egy lány kezdeményez,legalábbis én több haveromtól is hallottam,de ha nem mersz,akkor ezzel fogsz élni és a végén olyan szánalmas leszel,hogy meg se fogod magadat ismerni!Én már éltem át!

15/l

2014. ápr. 17. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék szánalmas lenni... inkább adjatok ötleteket hogyan szerethetne meg jobban mit csináljak! :D

hogy keltsem fel magamra a figyelmet...?

2014. ápr. 17. 21:44
 6/6 anonim válasza:
Odamész hozzá és elhívod fagyizni vagy moziba. Az a lényeg, hogy ketten legyetek. Után már megy magától a dolog meglátod.
2014. ápr. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!