Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem a barátnőm?

Ne félj! Ha élvezed a dolgot, csináld. Ha nem, akkor hagyd az egészet. A kapcsolat nem arra van, hogy legyen min rágódnod, hanem hogy legyen minek örülnöd!
Ezek alapján egyáltalán nem lehet eldönteni, hogy szeret -e téged vagy sem. Talán igen, talán nem.
Don't worry, be happy!

Na akkor most nyugodj meg egy kicsit! :)
Ilyeneket nem mondogatunk, hogy "jaj biztos csak illemből", meg "biztos nem akarsz velem lenni"
Szinte biztos, hogy ez nem igaz, viszont ha sokat mondogatod, akkor egy idő után el fogja hinni, és elüldözöd magadtól.
Ne csak belőle álljon az életed! Menj te is haverokkal, ha te már szerveztél külön programot, azt ne mondd le azonnal, amint ő benyögi, hogy ráér.
Édesapám mondta nekem még régebben, hogy bármennyire is nehéz ehhez tartani magunkat, a kapcsolatok sokszor fordítva működnek: minél inkább közeledsz, a másik annál inkább távolodik, és fordítva.
Ha mindig egymás s*ggében vagytok, akkor miről fogtok beszélgetni?
Húsvétkor menj el te hozzájuk, locsold meg őt és az Édesanyját. Jó pont lesz a családja szemében is, hidd el. Felöltözöl normálisan, beszélgettek egy fél órát a szüleivel, aztán esetleg elmentek csak ketten sétálni, vagy mittudomén. Addig is együtt vagytok.
A leírásodból úgy tűnik, hogy a lány teljesen átlagosan vislekedik, csak te liheged túl a dolgot.

Kit érdekel, hogy szeret-e, meg hogy bemutatott-e az anyjának, mi?
Mi?
Kis csimasz vagy még, szedd össze magad, öreg!
Mi van akkor, ha nem szeret?

Ne kérdezz, hanem tényt közölj. "Julis, azt ugye tudod, hogy a locsolást nem úszod meg? Délelőtt 11kor ott vagyok, készítsd a piros tojást :D"
(idő és név helyére a megfelelő beillesztendő)
Azt nem értem, neked miért volt egyáltalán kérdés, hogy elmész-e locsolkodni a BARÁTNŐDHÖZ.
A te korodban random szomszéd lányokhoz is csöngettünk a srácokkal, nemhogy a saját barátnőnkhöz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!