Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem a barátnőm?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok vele együtt pont holnap , első kapcsolatunk mindkettőnknek. Egy osztályba járunk, ezért egész nap látom, mindig figyelem, ő csak mosolyog rám. Suliban nem beszélünk mások előtt. Találkozót mindig én dobom föl, ő sose mondaná. Most pl. Holnap szünet van és találkozunk, viszont utána elvileg neki szerdáig nem jó. Mivel pénteken valamilyen matek projektre készül, szombaton moziba megy a barátnőjével, húsvétkor meg nem mehet sehova, kedden meg projekt megint. Csókok után mindig én mondom hogy, '' szeretlek '' ő csak azt, hogy '' én is'' néha meg '' én is szeretlek '' , '' szerelmes vagyok beléd '' re is én is a válasz. Neten néha én néha ő ír, én általában előbb írok úgy 9 körül, ő olyan 10 körül, gondolom arra vár hogy én írjak neki mindig. Neten ha ő köszön el előbb akkor általában mondja, hogy szeretlek, vagy nagyon szeretlek. Meg kérdeztem tegnap neten, hogy azért mondja (mozi, projekt) ezt mert nem akar velem lenni, erre mondta, mért mondok mindig ilyeneket? Meg ha mondja előben, hogy én is, azt szoktam mondani, hogy persze, nem csak illembol mondod? Persze mosolyogva. Meg ha másra néz mosolyogva osztályban fiúk közül tökre féltékeny vagyok.. Fenekét szoktam fogni nem szól semmit, mellet is, kérdeztem baj e mondta hogy nem, ha az lenne elhesegetne. 16 évesek vagyunk, félek hogy egyoldalú az egész..
2014. ápr. 16. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tejóég..mint ha a saját történetemet olvasnám a volt barátommal..:D

16 évesek vagyunk,osztálytársak,első kapcsolata volt mindkettőnknek,suliban alig beszéltünk mi is,rám is mindig ő írt,ő hozta fel a találkozót,ő mondta mindig először.,hogy szeret,és 2 hónapot 3 napot voltunk együtt.:D

De 1 hónapja sincs,hogy kidobott..:( Azt mondta elmúltak az érzései,nem érzi jól magát,meg zavarja,hogy az osztály előtt nem tudjuk úgy kimutatni,hogy együtt vagyunk..

Igazából szerintem az volt a legnagyobb baja,mint neked,hogy azt hitte,hogy egyoldalú,miközben teljesen oda voltam érte..sőt még most is,de muszáj elfelejtenem..Azóta egy szót sem beszéltünk..

Tehát,lényegre térve. Attól,hogy a barátnőd nem mutatja ki,attól még igenis szerethet..A nők azért elvárják a lelkük mélyén,hogy ne ők kezdeményezzenek. :) Szóval ne törődj ilyenekkel,attól még igazán szerethet :) Meg,ha nem szeretne,még azt se mondaná,hogy ˝én is˝,meg nem hinném,hogy veled szórakozna.:)

Úgyhogy sok sikert.:) Remélem a ti kapcsolatotok nem úgy fog végződni,mint a miénk.:D

2014. ápr. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!