Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem a barátnőm?

Tejóég..mint ha a saját történetemet olvasnám a volt barátommal..:D
16 évesek vagyunk,osztálytársak,első kapcsolata volt mindkettőnknek,suliban alig beszéltünk mi is,rám is mindig ő írt,ő hozta fel a találkozót,ő mondta mindig először.,hogy szeret,és 2 hónapot 3 napot voltunk együtt.:D
De 1 hónapja sincs,hogy kidobott..:( Azt mondta elmúltak az érzései,nem érzi jól magát,meg zavarja,hogy az osztály előtt nem tudjuk úgy kimutatni,hogy együtt vagyunk..
Igazából szerintem az volt a legnagyobb baja,mint neked,hogy azt hitte,hogy egyoldalú,miközben teljesen oda voltam érte..sőt még most is,de muszáj elfelejtenem..Azóta egy szót sem beszéltünk..
Tehát,lényegre térve. Attól,hogy a barátnőd nem mutatja ki,attól még igenis szerethet..A nők azért elvárják a lelkük mélyén,hogy ne ők kezdeményezzenek. :) Szóval ne törődj ilyenekkel,attól még igazán szerethet :) Meg,ha nem szeretne,még azt se mondaná,hogy ˝én is˝,meg nem hinném,hogy veled szórakozna.:)
Úgyhogy sok sikert.:) Remélem a ti kapcsolatotok nem úgy fog végződni,mint a miénk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!