Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret valamennyire?
43 éves papíron nem független nő vagyok. A kedvesem 35 éves.
Hetente találkozunk és lefekszünk egymással. Ez az első olyan kapcsolatom ahol úgy érzem én adok többet,/aktivabb vagyok az ágyban/. Minden alkalom után szinte "lebegek" a boldogságtól. Aztán elkezdek kételkedi az Ő érzéseiben. Nem keres, csak akkor, nem dicsér szinte soha sem. Semmi apróságot még nem kaptam tőle, másnak lájkolgat nekem sosem. A barátnőm -aki tud a viszonyunkról- azt mondja, ha kapcsolatot tart fenn velem, ágyba visz akkor biztos, hogy érez is irántam valamit. Hiszen vannak körülötte nők, ha én kellek neki akkor minden rendben van. Szerinte én a korkülönbség ellenére jobban nézek ki mint Ő. Én viszont pont ez miatt bizonytalan vagyok. Sosem volt fiatalabb párom. Nekem ez szerelem volt első látásra. Érezhet irántam valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!