Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátok vagyunk, de szexelünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok vagyunk, de szexelünk is. Van esély rá, hogy belém szeret?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismertem meg a srácot. A kezdetektől fogva hajtogatta, hogy ő nem akar semmi komolyat. Először csak szexeltünk, de konkrétan meg is mondta, hogy csak azért találkozik velem, hogy szexeljünk. Aztán változott a helyzet, mostanában már szoktunk sétálni, filmet nézni, együtt főzni, enni-inni, és egyre többet beszélgetünk minden féléről. Ő azt mondta, hogy a barátjának tekint és nagyon kedvel, mint embert, mert jólelkű vagyok, de nem szerelmes belém. És szereti a főztömet. :D Aztán nem rég rákérdeztem, hogy minden lány barátjával lefekszik-e és erre azt mondta, hogy csak akkor, ha vonzó a lány... Amúgy kb. heti 3-szor találkozunk, egyre több időt töltünk együtt és szex terén is egyre jobban kezdünk összecsiszolódni. Ő egyre inkább megosztja velem a problémáit és támaszkodik rám lelkileg. Viszont még mindig azt mondja, hogy ő nem akar barátnőt, mert nagyot csalódott és mondta, hogy előttem fél évig nem is szexelt, mert folyton az a csaj járt a fejében és amikor megpróbált lefeküdni valakivel, nem volt rendes merevedése. Azt mondta, hogy azóta sokat változott, nem akar soha többé ennyire szerelmes lenni és nem akar ennyire megsérülni. Szóval nem akar hozzám közelebb kerülni. Szerintetek mik a kilátások? Lehet ebből valaha párkapcsolat, vagy ha elkönyvelt barátnak, akkor ez már így is marad? (22 L és a srác is 22)

2014. ápr. 16. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Van rá esély :)
2014. ápr. 16. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de miért nem értik meg egyesek amit az ember mond? Ez a srác olyan típus aki szerelemből kezd kapcsolatot, ergo hiába vagytok jól el mint haverok meg jó a szex is ha nincs meg a szikra nem fog veled járni. Hidd el tudom, mivel én is így vagyok ezzel. Általában haver csajokkal kezdek szexkapcsolatot ha épp szingli vagyok mert velük jókat lógunk, dumálunk és emellett még a szexuális igényeket is kitudjuk elégíteni tiszta haszon. Viszont ha nincs meg a szikra bármilyen jól elvagyunk nem fogok vele kapcsolatot kezdeni mert előbb-utóbb úgy is megromlana a helyzet mert szerelem nélkül hűségesnek lenni hosszú távon nem működik. 24/F
2014. ápr. 16. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már végképp nem értem.Hogy van ez magyarázzátok már el.

Lelehet feküdni valakivel csak testi vonzalom alapján,és mert jól érezzük magunkat?Tehát a fiatal lányok körében ez a trendi hogy ha nyíltan megmondják nekik hogy csak szexre kellenek,egyből dőlnek is hanyatt?A barátság az barátság,nem szexuális kapcsolat.

De komolyan mennyien csinálják ezt hogy barátjukkal szexelnek?Nem értem a felállást?

2014. ápr. 16. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Kicsi rá az esély. A pasik mindig elfelejtik, hogy a női agy hajlamos a túlkombinálásra. Valószínűleg neki te tényleg egy lány barát vagy, akivel együtt lehet lógni és megbeszélni a problémákat (mert ilyenek a barátok) plusz van szex is. De ennyi.
2014. ápr. 16. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
sajnálom, de szerintem sincs erre sok esély :( 17L
2014. ápr. 16. 13:37
 6/10 anonim válasza:
Finoman éreztesd vele, hogy így elveszíthet. Akkor kiderül majd, hogy van e esély többre ennél.
2014. ápr. 16. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
szeretnéd mi?
2014. ápr. 16. 16:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem rögtön az elején közölte, hogy csak szexet akar, hanem miután lefeküdtem vele. Utána meg már mindegy volt, mert már úgyis lefeküdtünk. Amúgy nekem ő nem csak barát. Én nem szexelek a barátaimmal. Ez neki is megmondtam.
2014. ápr. 16. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mit tudsz neki adni a szexen kívül?
2014. ápr. 18. 07:12
 10/10 anonim válasza:

persze hogy lehet, fontos a baráti érzés ,és az hogy dug tok . idö kell ahhoz hogy az ember rádöbbenjen keres valakit és ott van a szeme előtt nem veszi észre . ehhez idő kell és érettség, adj neki időt mert a helyzet az hogyha valóban a barátod akkor mindig hozzád fog kilyukadni nálad fog megértést találni

ha féltékennyé teszed kiugrasztatod a nyulat a bokorból de óvatosan

2018. febr. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!