Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok lánnyal volt dolga előttem, és engem ez nagyon zavar. Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
A vőlegényem 30, én 23 vagyok. Neki volt egy 9 éves kapcsolata, sosem lépett félre. Aztán volt egy időszak, 3-4 év, ami alatt bepótolt mindent, én nem tudom, hogy hány lánnyal volt együtt pontosan, sosem kérdeztem, nem is fogom, de már sokról fényderült így az évek alatt. Név nélkül is zavar, hogy sokkal volt, de amikor kiderül egy lányról, hogy vele is együtt volt, akkor mégjobban... A helyzet az, hogy már rég velem van, hűséges, szeret, megkérte a kezem, egy tökéletes férfi a párkapcsolatban, de tényleg, viszont szinte bárhova megyünk, most főleg sport rendezvényre gondolok, mindig belefutunk olyanba, akivel együtt volt (és a feléről nem tudok), és ez baromira frusztrál, mert az én értékrendembe nem férnek bele az ilyen kalandok, úgy sem, hogy egyedülálló volt (ha csak 1-2 lett volna, túltenném magam, de már én sem tudom megszámolni azokat, akikről tudok). Örülnék, ha a páromat az ismerettségi körünkből csak én ismerném kívülről-belülről, és nem minden 3. lány is... Szerintetek mit tegyek?2014. ápr. 15. 09:19
11/12 anonim válasza:
Egy időgép a megoldás a problémádra!
Szólj, ha beszerezted, az én múltamban is van egy-két dolog ami ilyen "undo" kategóriás!
12/12 anonim válasza:
Te hülye vagy kérdező! Már ne is haragudj, de nem értelek.
Vegyük sorra a dolgokat!
1. A vőlegényed elvégezte a "ketelező" dúlást a szebbik nem táborában, tehát jó eséllyel nem 10-15 év múlva a hátad mögött fogja ezt megtenni.
2. A vőlegényed sok csajjal volt, tehát van viszonyítási alapja, ennek ellenére is téged választott, mert te vagy a világ legklasszabb csaja.
3. A vőlegényed sok csajjal volt, tehát ismeri a női rigolyákat, ezért jól tudja kezelni a tieidet is.
4. Ha találkozol valamelyik exével, az jusson eszedbe: látod, Julcsa, te csak egy felejthető momentum voltál a Pista életében, de feleségül ENGEM vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!