A barátnőmnek nem én voltam az első, és egyre jobban zavar. Megoldás?
A fiú, akivel lefeküdt, ahogy én tudom, csak kihasználta őt. Ő, elmondása szerint lezárta magában ezt, már rég.
Tudom, hogy
- (talán) nagy ügyet csinálok belőle
- még az is lehet, hogy magamat sajnálom
- őt ettől nem szeretem kevésbé
- nem kellene, hogy ENNYIRE zavarjon,
de rosszabb napjaimon az őrület határára kergetem saját magamat. Velem van a baj. Magamból kezd elegem lenni, és szeretnék pontot tenni az egésznek a végére. Hogyan segíthetném elő, hogy lezárjam ezt magamban, és inkább értelmesebb dolgok miatt aggódjak?
Barátom is ebben a cipőben jár. .
Ne foglalkozz ezzel! Régen volt az mikor más idők jártak. MOST CSAK TÉGED SZERET!!! És ez a lényeg. Előtted is volt ''kapcsolata''(azért rakom '' jelbe ,mert ugye kihasználta őt) szóval . . A lényeg, hogy arra gondolj, hogy téged szeret mindenkinél jobban. Erre szoktam mondani. Édesanyád se szűz de egy boldog asszony;)
menj pszichológushoz!
30 körül rohadt nehéz lesz neked a 15.-nek lenni a nőnél. 60.-nak még rosszabb
7# igaza van!
Jelenlegi barátnőmnek én vagyok a 7-ik. Előtte tartós párkapcsolatban élt mindegyikkel, tehát min fél-egy év.
Nincs ezzel probléma, nekem sem ő az első :D
Hozzá kell szokni a gondolathoz, nincs mit tenni. Ha felnősz, már nem fog zavarni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!