Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmnek nem én voltam...

A barátnőmnek nem én voltam az első, és egyre jobban zavar. Megoldás?

Figyelt kérdés

A fiú, akivel lefeküdt, ahogy én tudom, csak kihasználta őt. Ő, elmondása szerint lezárta magában ezt, már rég.

Tudom, hogy

- (talán) nagy ügyet csinálok belőle

- még az is lehet, hogy magamat sajnálom

- őt ettől nem szeretem kevésbé

- nem kellene, hogy ENNYIRE zavarjon,

de rosszabb napjaimon az őrület határára kergetem saját magamat. Velem van a baj. Magamból kezd elegem lenni, és szeretnék pontot tenni az egésznek a végére. Hogyan segíthetném elő, hogy lezárjam ezt magamban, és inkább értelmesebb dolgok miatt aggódjak?

2013. szept. 23. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nyújtsd az arcod, hadd adjak két sallert.
2013. szept. 23. 18:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokkal jobb. Valaki más?
2013. szept. 23. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
megoldás? ne legyél féltékeny hülyeségekre:S..
2013. szept. 23. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Seggbe még lehet, hogy te lehetnél az első. Hátha utána megnyugodnál.
2013. szept. 23. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Menj pszichológushoz!
2013. szept. 23. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Barátom is ebben a cipőben jár. .

Ne foglalkozz ezzel! Régen volt az mikor más idők jártak. MOST CSAK TÉGED SZERET!!! És ez a lényeg. Előtted is volt ''kapcsolata''(azért rakom '' jelbe ,mert ugye kihasználta őt) szóval . . A lényeg, hogy arra gondolj, hogy téged szeret mindenkinél jobban. Erre szoktam mondani. Édesanyád se szűz de egy boldog asszony;)

2013. szept. 23. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

menj pszichológushoz!

30 körül rohadt nehéz lesz neked a 15.-nek lenni a nőnél. 60.-nak még rosszabb

2013. szept. 23. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

7# igaza van!

Jelenlegi barátnőmnek én vagyok a 7-ik. Előtte tartós párkapcsolatban élt mindegyikkel, tehát min fél-egy év.

Nincs ezzel probléma, nekem sem ő az első :D

Hozzá kell szokni a gondolathoz, nincs mit tenni. Ha felnősz, már nem fog zavarni.

25/F

2013. szept. 24. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
14%
Pontozzatok le nyugodtan, de a bajod abból ered, hogy nem tudtál még lealacsonyodni a mai világ elvárásaihoz. Próbálj meg titokban dugni másokkal. Meg nem oldja a gondod, de lesz benned egy "lesz.rom" érzet és nem fogsz a dologgal törődni. Aki azt írja, hogy volt már előtted x hapsija a csajnak, de most téged szeret a legjobban, az csak azt nem teszi hozzá, hogy jövőre meg másnak tudja ugyanezt leírni ugyanennek a csajnak. Lényeg, hogy ne vedd komolyan a kapcsolatot annyira, mint amilyennek látszik, mert a nők sem veszik. Bízz inkább magadban, hogy majd utána is lesz nőd.
2013. szept. 24. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
Asszem 9esnek se volt meg baratnoje, csak kefelopajtija..
2013. szept. 24. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!