Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek rendes erkölcsös lányok? 18f
-->Figyelem, aki teljesen megvan elégedve a mai világgal,boldog,megtalálta a helyét és rendben érzi maga körül a dolgokat az az ember ezt a kommentet el se olvassa! Élje tovább a nyugodt békés életét. :) Mivel az én sajátos módszeremmel megtaláltam a boldogságomat,ezért bátorkodom ezt leírni olyan embereknek akik nem boldogok és elegük van a világból,én boldog vagyok,úgy hogy tudom hogy mi megy,de mégis boldog vagyok. Furcsa, nemde? :)
Egy dolgot szeretnék megmagyarázni, mégpedig azt hogy miért beszéltem a kérdésemben agymosó médiáról,stb összeesküvés szerű dolgokról. Azért vagyok ennyire elfogadó és nem hibáztatok senkit mert sejtem hogy ki a hibás ezért ami ma megy, és azok nem a "polgárok". Ajánlom Orwell angol író regényét: "Szép új világ". A gondolkozó ember kérdéseket tesz fel magának,nincs szimpla igen nem,fekete/fehér tények egy igazi gondolkozónak. Ez már offolás lenne, erről csak privátban,vagy esetleg írok egy másik kérdést ehhez a témához külön.
Amit írsz, az szimpatikus. Jó tudni, hogy vannak még olyan srácok akiknek nem a szex a legfontosabb és őszinte, érzelmekkel teli szerelmet keresnek, nem felszíneskednek. Mindenben abszolút egyetértek veled. :)
18/L
Léteznek igen, én is ilyen vagyok :) pont ezekben a közösségekben vannak amiről írsz, ezért alakultak hogy együtt építsék egymást a hitükben, és ezek nem szekták, sokan félreértelmezik ezt, meg ezeknek az ifiknek a célját is, de alapvetően nyitottak, mi is azok vagyunk bárkire aki érdeklődő Istenre és a Bibliára. :)
És ha valaki maradinak gondol ezért mert én várok majd esküvőig, az igazából nem az én problémám, én hiszek Istenben és tudom hogy nem lesz gond. Sokan ezzel jönnek persze hogy ki kell próbálni meg minden... tudom hogy nincs kellő tapasztalatom még ilyen fiatalon, de voltam már párkapcsolatban és tudom hogy meg lehet ismerni a másikat anélkül is elég rendesen, hogy ágyba bújnánk. Amúgy is össze kell csiszolódni, egy párkapcsolatban se hagynám ott a másikat amiatt mert "bénázik", elvégre nem is a testéért szeretném :)
Nem örülök én se hogy ilyen a világunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!