Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek rendes erkölcsös lányok? 18f
Phu, én ezt végig nem olvasom, de enélkül is vágom miröl hadoválhatsz.
Azt áruld el nekem, neked mi közöd mások szexuális életviteléhez? Miböl gondolod hogy neked a feladatod őket a (számodra) helyes irányba terelni? És ha nem mennek? Előkerül a nádpálca? Végülis az is egy perverzió mikor jól megnádpálcázod a lányokat.. mi ez, valamiféle uralkodási hajlam? Újabb perverzió!
De persze ha mindezt nem másokkal csinálják hanem veled akkor tökéletesen rendben van, aki veled csinálja az rendes lány, aki mással az pedig egy Istentől elrugaszkodott nem tudom micsoda...
Semmi közöd hozzájuk, még itélkezni sem itélkezhetsz.
Egy dolgot tehetsz hogy keresel egy számodra megfelelő lányt akivel meg van az összehang, ha pedig valaki viselkedése irritál akkor elfordulsz.
Én értem, mi a kérdező gondja és sajnálom is. De nem kell néhány negatív tapasztalat miatt általánosítani, szerintem biztos vannak még normális lányok, néha írogatnak ide is, de egy normális keresztény közösségben is lehet ilyet találni, de valszeg ezek a csendesebb, visszafogottabb lányok, akikhez kérdés, hogy amúgy vonzódik-e a kérdező. De még az is megoldás, hogy megtetszik egy nem teljesen szolíd lány, akire szintén hat a világ is, még az ingadozó határeset, és egy ilyen lány hiheti azt esetleg, hogy 1 hónap után majd jót szeretkezik Veled, viszont a Te viselkedésed miatt erről letesz, és akkor egy "félkész" lányból Te magad alakítassz majd egy Neked tetsző lányt. A jó párkapcsolat egyik alapelve, hogy sosincs tökéletes partner, de egy jó kapcsolat halad valamerre, és ott közösen tudják az emebrek formálni még egymást.
A szexmániás jóravaló hívő lánynak meg üzenném, hogy több alázattal és önmegtartóztatással hitelesebb lenne a keresztény mivolta, ne gondolja, hogy minden kóser. Elég egy dologban beinteni Isten parancsolatainak és ott szépen lassan benyomul egy egész ördöglégió. Nem az én túlzott szigorom, hanem reális tapasztalat.
A 7-es volt az. Különösen ez verte ki a biztosítékot nálam:
"ha a szex nem működik, akkor más sem fog"
Na, pontosan ezért értem meg a Kérdező problémáját, tényleg egy őrült világot élünk, de ne hagyjuk magunkat.
Szexuálisan túlfűtött lánnyal esélytelen a komoly kapcsolat?
Nem mondod? Szólok a barátnőmnek mindjárt, hogy szakítsunk 3 év után, mert szeretünk szexelni.
Nincsenek érzelmek? Nincs romantika? Beszélgetés? Összebújás? Erkölcsök? Megbízhatóság?
Na ne mond :D El vagy te tévedve barátom. Alapjáraton jó lenne, amit írnál, de SEMMI köze a szexhez. Jobb ha ezt minél gyorsabban felfogod. Ez régen is így volt, csak akkor el kellett titkolni, meg nem volt net ami terjessze.
Senki nem beteg azért, mert kiéli a vágyait a barátnőjén, barátján, szerelmén.
Köszi kérdező! Én szorítok Neked, aki keres, talál. Lehet, hoyg ma ez egy kicsit nagyobb meló, mint máskor, de célbaérsz majd.
Noydra! Nem kell ennyire sarkítani, ha megnézed itt az alapvető probléma inkább az, hogy milyen súlyt kap a kapcsolatban a szex, illetve hogy milyen formát ölt (deviánst vagy természetest). MIndenkinek joga van olyan kapcsolatot keresni, ami a tömegemebrek szintje felett ál. Csak mivel egy kapcsolathoz 2 ember kell, ezért hasonló igényű partnert kell találni, ami jelenleg nehezebb, mint máskor, amikor kötöttebb, tisztább szokások, szabályozták a párkapcsolatokat. Ma annyira durva a helyzet egyébként, hoyg nekem az ÓVÓDÁS lányomnak kellett elmagyaráznom, hoyg 2 lány miért nem csókolózik, merthogy valami 5 éves ovistársuk ezt találta ki! Még azt se tudják, mi az a csók, de már egyből 2 lány szerepel benne. Ez normális? Nem, ez őrültek háza, ilyen az apokaliptikus sci-fikben van!
Girgoy nálam meg te vágod ki a biztositékot ezzel az álszent szereppel, amiben tetszelegni próbálsz.
Tökéletesen irja 7-es, ha szex nem megy akkor összeomlik az egész.
Mielött vitába szállnál velem olvass biológia tankönyvet, abból megtudod milyen elözmények után születtél meg te, ne is kutakodj, elárulom: a szüleid ágyba bújtak és szexeltek. A szüleid is igy jöttek a világra és majd a te gyermekeid is igy fognak.
Jó napot kívánok.
Most ez megint nem olvastam végig csak félig, de annyi sebböl vérzik már ez a pár sor hogy belefájdul a fejem.
Milyen média, milyen agymosás, milyen vallási kütyü? Hogy jönnek ezek ide, hogy sikerült ezeket belekeverned a szexualitásba? Ezek a te téveszméid arról hogy most gonosz irányba megy a világ és a fiatalok. Éltél volna sötét középkorban, csak pislognál. Persze te nem, hisz ha jól sejtem te lennél az inkvizitor. Aki nem a te normáid szerint azzal máglyára. Csak a te utad helyes.
Mit akarsz te segitő kezet nyújtani, meg ilyen butaságok? Kinek? Senki sem igényli, csak te szeretnéd ezt a szereped, igy magasabbra értékelhetnéd magad a többieknél. És te erre vágysz.
Ha annak készülsz amit itt leirsz, akkor rögtön ki is elemezhetnéd magad, bár már felesleges, hisz én megtettem.
És akkor mi van ha valaki 0-24-ben szexszel, mi közöd hozzá? Meg a te elképzelésed szerint ő egy gonosz? Mitől lenne az? A szex bűn? Nem, mondod minjárt te.
Akkor pontositom a kérdést: a neked nem tetsző szex bűn?
Az már az, ugye? Menj már.. ez az egész sztori nem szól másról csak rólad és a te szexuális frusztráltságodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!