Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek rendes erkölcsös lányok? 18f
Több sebből vérzik? Valami indok? Bizonyíték? Rávilágítás hogy mi a baj azzal amit írtam? semmi indoklás a részedről? Gondoltam.
Ember! nem érdekel hogy ki hogyan szexel én olyan lányt akarok aki nem ilyen,érett lányra vágyok! komolyan hogyha nem olvasod végig, nem értelmezed akkor minek válaszolsz? Testképzavaros volt és azt akartam hogy szeresse magát ez akkor bűn? Bűn segíteni másoknak aki szemmel láthatóan igényli? Miért kell feltételezni rólam minden rosszat hogyha nem is ismersz? Nem akarok a lányoknak segíteni abban hogy ne szexeljenek, ők így boldogok! Ki vagyok én hogy gátoljam őket a boldogságukban! Olyan embert nem piszkálok aki megvan elégedve az életével, azzal amit csinál! Csak aki konkrétan megkéri vagy elkeseredett és szüksége van rá, egy boldog szexmániással nem foglalkoznék ha így jó neki akkor ráhagyom, nem vetem meg érte de nem akarok hozzámenni férjül? Érted most már?
Kérdező, te beteg vagy.
Nem akarod magad mások fölé emelni?
ÉPP AZT CSINÁLOD!
Mindenki agymosott, mindenki gonosz, csak te vagy "normális".
Fogd már fel, hogy mindenki szeret szexelni, aki egészséges. Régen ugyanígy keféltek összevissza, csak nem tudsz róla.
Járj utána, ha nem hiszed el...
Neked sosem lesz hozzádillő társad, mert NEM vagy normális.
Hát ebből látszik, hogy tényleg nagy a gond. Igen, ismerjük ezeket a csúsztatásokat, az elmebtegek között a normális tűnik hülyének, képtelenek megérteni őt és meg nekünk kell magyarázkodnunk... Mondom, hoyg egy abszurd scifiben élünk. Figyelj kedves jelszónak kinéző nickű! tudom, hogy esélytelen elmagyarázni, de hátha az idetévedő passzív olvasók felfogják:
Aki normálisna gondolkodik a szexről az már álszent aszexuális hülye? Nem, az egyszerűen normálisan gondolkodik a szexről. És hogy jelezzem, nem álszent baromság, amiről írok, tudod, én jelenlegi feleségemmel a gimnáziumban ismerkedtem meg, amikor a fiatalok elkezdenek érdeklődni a másik nem iránt. Mi is érdeklődtünk, olyannyira, hoyg azóta is együtt vagyunk. Csináltunk sok jó dolgot, nem hideg kimért kapcsoaltunk volt, de mégis szűzen házasodtunk meg, amikor már az egyetemet is elvégeztük. Magától értetődő volt, hogy együtt maradunk, mert szerettük egymást. Egyikünk se járt soha mással, de nem is hiányzott, mert nem a mennyiségtől lesz szép valami, hanem a minőségtől. Ennyi. És hagytunk mindig későbbre is jó dolgokat. Így élveztük is az életet, de ki sem égtünk sezxuálisan. Mindketten amúgy normális erkölcsű családból származtunk. Akkor házasodtunk sösze, amikor már volt mindkettőnknek melója, rögtön az egyetem után, mert jó tanulók voltunk. Azóta is boldog házasságban élünk. Nem problémamentesben, de megoldjuk a problémákat. A szeretkezés hol jobb, hol rosszabb, tehát erre egyáltalán nem érdemes alapozni, hogy ha "a szex rossz,akkor minden rossz", mert baromira nem így van. De semmi deviáns ökörséget nem csinálunk. Tehát: nem kísérleteztünk előtte, hoyg takán jó-e szeretkezni, sőt nem is költöztünk össze, hogy talán jó-e együtt élni, próbáljuk ki. Nem, a bizonytalan lúzerek gondolják, hogy másképp nem megy. Akik tényleg komolyan szeretik egymást, azoknak semmi "kísérletezgetés" nem kell. Tudod: ahogy Yoda mondta, hátha rá hallgatsz: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
És tudod, azok az emebrek, akik nem állnak be a sorba egy őrült világban, azok egyszerűen azok az emebrek, akiknek máég van saját személyiségük és erejük. Lehet őket álszent konzervatívnak bélyegezni, ezek az emebrek leszarják a vilgá bélyegeit, mert kapszkodj: legyőzték a világot! Feljebb kerültek nála! Nem saját erejükből, de nem akarok tőúl sok gyöngyöt ideszórni a kétes sorsuk miatt. De az az amber, aki felülemelkedett egy torz világon, az minden nap úgy kel fel és úgy fekszik, hogy ha aznap meghalna, már akkor sem élt hiába. Tudod milyen érzés ez? Nem, a tömegemberek nem tudják, semmi hasonlót nem taapsztalnak soha életükben, és azt hiszik, hogy a szarnál nincs jobb...
De nem ítélem el őket személyesen, mert a világ ilyen, és nem képes mindenki ellenállni neki, a tetteiket viszont elítélem, mert nem helyesek, bekorlátozzák az embert, visszahúzzák őket egy mocsárba, vakokká teszik egy szebb világra. Pontosan ilyenek a reakcióik: akik náluk tisztábban gondolkodik, azt egyből elítélik, de olyanok miatt, amit ő nem mondott, mert képtelenek felfogni, hoyg a saját világjuk korlátai felett kezdődik csak az igazi élet. Nem, ezt letagadják, csak hogy igazuk legyen abban, hogy szarban élnek. Na, ezért értem én meg a Kérdezőt is kívánok neki sok sikert és Isten áldását! Ha nekünk siekrült, másnak is sikerülhet!
Ja tudom, ez is túl hosszú, ne is fáraszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!