Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek rendes erkölcsös lányok? 18f
Igen, kicsit fogalmazhatnál rövidebben is :)
Mégegy kérdés, ami nem világos:
Tegyük fel összehoz a sors egy olyan lánnyal, aki tud várni, meglesz a szerelem, kötődés, bizalom, romantika, majd utána a szex.
A lánynak pedig annyira tetszeni fog a szex, hogy sokszor akarni fogja, mondjuk naponta többször. Akkor ez nálad szexmániásnak számít és otthagyod?
Ha a lány közölné hogy csak házasságban veszítené el? Nagyon tisztelném, egyben örülnék neki és tiszteletreméltónak tartanám! :)És nagyon meglepődnék hogy egyáltalán létezik még ilyen, kb vágyálom... :) Mert igazán én arra vágyok hogy valakivel lelki szövetséget köthessek és a társam legyen,és tisztelhessem és szerethessem,szerelmes szeretnék lenni! :) Ez fontosabb számomra mint a szex! :) De én már képes lennék akkor is tisztelni mélységesen,és szerelmesnek lenni, hogyha képes lenne várni legalább egy darabig amíg megér rá a kapcsolatunk,kialakul elsőnek a szerelem, a lelki kötődés és utána idővel,normálisan méltósággal ahogy nemrég azt beszéltük,nem vehemensen leteperni egymást éretlenül,elszakadva a lélektől, a szerelemtől és csak az ösztön és a vágy kiélése. Ha meg csak házasságban szeretné akkor nem hinnék a fülemnek hogy ilyen még létezik! Azért szerencsére nem álmodozok,nem vagyok telhetetlen! :) És a mély hitem miatt természetesen "kibírnám",meg amúgy sem esne nehezemre! Mivel annyira lelkes,szerelmes lennék! :) Én azt mondom hogy ying&yang,fifty-fifty,egyensúly,összhang. Ha nem 50-50%-os arányban van az érzelem az értelemmel és érzelem az ösztönnel akkor ott gondok vannak,mutatkoznak a szellemi/lelki éretlenség jelei. Isten nem véletlenül találta ki az anyagi világot, az való a testednek és a spirituális világ való a lelkednek,össze kell kötni a kettőt,nem hanyagolható el egyik sem. És a szex sem véletlenül van,csak fontos helyén kezelni és szent dolognak kell venni,egyben csodálatos dolog,de meg kell szentelni romantikával és szerelemmel és érzéssel,és hagyni kell hogy kialakuljanak ezek a dolgok,igazán, és egy erős lelki kötődéshez amikor már a szexre és érettek vagytok ahhoz pedig idő kell! 2 Nap ismeretség után hogyha ráteszed a szerelem bélyegét a vágy kiélésére akkor hazudtál magadnak és a társadnak is egyben, még hogyha te szerelmesnek is érezted magad, de azzal magadat is becsaptad...Gondolkozz az ->agyaddal(realitás) és a ->lelkeddel(érzelmek kezelése) egyaránt,éretten,ennyi. Nem lenne jó hogyha csak érzelem lenne ösztön/realitás nélkül(így olyan lennél mint egy hülyegyerek) és az se jó hogyha csak ösztön lenne érzelem nélkül(akkor kegyetlenül pszichopata lennél,érzéketlen,gépies) akkor jó hogyha egyensúly van, nem szabad átesni egyik ló túlsó oldalára sem :) És én azt is eltudnám képzelni hogyha nagyon szerelmes lennék egy lányba és mondjuk történne valami ami miatt már sose lenne képes a szexre, 10000% hogy vele maradnék teljesen szerelemmel továbbra is és nem hagynám cserben! :) Illetve igen, nekem van egyetlen egy szexuális fantáziám,mégpedig az hogy valakivel házasságban tegyem vagy azzal akivel már nagyon hosszú ideje együtt vagyok,nagyon sok közös emlék,nagyon nagy szerelem vagy egyszerre mind a kettő,nah hát én erről "fantáziálok" :) És közületek akik a szexről beszéltek meg hogy milyen jó nektek ajánlom hogyha így szexelsz akkor abba beleremegsz lelkileg testileg egyaránt és még Istennek is tetsző dolog! :) Nah így szuper élvezetes a szex,egyben méltóságteljes,erkölcsös és nemes,romantikus és szép,nah ezt nevezem én szexnek,és nem az éretlen "nyalomfalomdugjunkmost-ot" mert az a gyermetegeknek és arra méltatlan emberek stílusa és Istennek sem tetszik :)
Illetve még azzal tisztában vagyok hogyha a szexuális energiádat nem vezeted le és tudod koncentrálni akkor elég erős energiára tehetsz szert, Ezek a megvilágosodott Buddhista,Hindu vagy egyéb szerzetesek elzárva a kolostorokban, Sajnos én azért erre nem lennék képes, nem lennék képes szex nélkül élni,ugyan úgy mint senki más sem és Isten nem várja el ezt tőlünk, Isten nem várja el a cölibátust és hogy mártírok legyünk,Isten azt szeretné hogy boldogok legyünk,szexeljünk -->De módjával,ésszel lehetőleg házasságban vagy komoly megérett kapcsolatban őszinte szeretetteljes lelki szövetségben ahol nem csak fiúk és lányok vagyunk akik csak "összetoljákaztcsá" van aki így van aki úgy egy idő után rájön mindenki hogy hogyan lesz élvezetes a szex, úgy hogy nem a testiségben keresed csak az örömet közben! :)
Tudod, kérdező, minden életszakasznak megvannak a maga "kötelező" körei. Gyermekkorban játszani kell, fiatal korban dugni, stb., stb.
Kihagyhatsz ezek közül valamit, de az előbb-utóbb megbosszulja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!