Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az én helyedben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval arról van szó, hogy a barátommal két hete járunk. De azt érzem, hogy nem igazán töri magát azért, hogy többet legyen velem.Ez normális? Neki is én vagyok az első, és nekem is ő. Mit tegyek hogy jobban össze csiszolódjunk?2014. ápr. 6. 12:32
1/3 anonim válasza:
Mennyit találkoztok? Két hét még nem olyan sok idő.
2/3 anonim válasza:
Kicsit még bizonytalanok vagytok,kell idő az összecsiszolódásra,ahogy mondod. Közös programokat hozzatok össze,keressétek egymást,de nem kell feltétlenül minden percben,ha bíztok egymásban. Ha komolyan jártok,akkor az azt jelenti,hogy kedvelitek, érdeklitek egymást és terveztek egymással a továbbiakban is.
3/3 A kérdező kommentje:
Naponta találkozunk,úgyhogy elég sokat beszélünk.Megpróbálok majd programokat összehozni nekünk. Köszi
2014. ápr. 6. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!