Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi erkölcsösség nincs már az emberekben?
Újra és újra teljesen kiborít, amit látok, most leírom ide is.
19 éves vagyok, végzős vagyok a gimnáziumban, s évről évre újabb mocskos történeteket jutnak a fülembe. Hogy az osztálykirándulásokon, ahol én a barátaimmal voltam főleg, vagy épp naivan udvaroltam a lánynak, akibe épp beleszerettem, az osztály nagy része orrba-szájba kavart egymással, ha volt amúgy kapcsolatuk valakivel, ha nem. Természetesen nem kell mondanom, hogy a lányok is (vagyis egy lány, aki négy éve tetszett) ugyanezt csinálta, mint kiderült. Engem persze visszautasított. De ez most más téma.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez már mindig így lesz-e? Lesznek egyáltalán valamilyen életkorban normális emberek, vagy vannak egyáltalán a világon? Már ami a hűséget és az erkölcsöt illeti. Mert például rokonaimról, ismerőseimről, akik már 40-50-es felnőttek is olyan mocskos dolgokat hallok néha, hogy elmegy a kedvem az élettől.
Na, ez az utolsó hozzászólás tetszett. Ment a pacsi.
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!