Miért függ össze a szex és az erkölcsösség? Mi ez a tévképzet?
Először "az erkölcsös tanár" (családos, nem dohányzik, nincsenek szexuális perverziói ...stb) kapcsán hallottam ezt az agyrémet, nemrég meg hogy a szexuális szokások alapján akarták (volna) eldönteni, hogy ki mennyire erkölcsös az egyetemisták közül, és szóval ledermedtem.
Most az hogy pl valaki ezt meg azt szereti az ágyban, az konkrétan mennyiben befolyásolja az ő "erkölcsös" jellemét, viselkedését, stb?
Lassan ott kötünk ki megint, hogy "na fordulj el, paplan alatt, villany le, gyorsan tedd be és vége" ? Természetesen mindez csakis gyereknemzési célból!?
Ez lesz az erkölcsi mérce, és netán akiről kiderül, hogy imádja az orális szexet, vagy megőrül a szabadban szexelésért, akkor kész, neki vége, az kifejezetten erkölcstelen disznó lesz?
Szerintetek mi megy itt már megint? És mondani se kell, hogy ezen ismét a normálisabb országok olyan k jót röhögnek, hogy szal most már úgy napi szinten elássuk magunkat valamivel.
Mit gondoltok?
részletesebben?
milyen észérveket tudsz felhozni? kíváncsi lennék!
azért csak nincsenek érvek :(((
pedig szívesen vettem volna, ki miben látja a korrelációt?
értem de még mindig az a kérdés, hogy a "visszafogott" (avagy nem visszafogott) szexuális szokások mennyiben befolyásolják a tanár viselkedését? ha egy cseppet se visszafogott?
Egyszerűen az ezzel a nagy gondom h tehát szó szerint lelki nyomoroncot akarnak csinálni vkiből ahhoz, h erkölcsösnek lehessen nevezni ... ??? miért ne lehetne egy nagyon jó arc, maximálisan erkölcsös, akár extrém szexuális szokásokkal is? elvégre én ezt úgy értékelem, hogy ennél már csak az a sokkal rosszabb, ha az illető nem éli ki vágyait, és az aztán tud komoly gondokat okozni nem csak az "erkölcseiben", hanem az egész személyiségében. nem így látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!