Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találok olyan oldalt ahol...

Hol találok olyan oldalt ahol lehet barátokat keresni? Nem szerelmi és szex kapcsolatra gondolok!

Figyelt kérdés

Egyszerűen társalogni szeretnék,új, normális értékrenddel rendelkező embereket megismerni.(30-40-korosztály).

A legtöbb közösségi oldalon csak olyanokat találtam akik flörtölni akarnak,csalni a párjukat,vagy szimplán jó dolgukban unatkoznak....

2013. márc. 21. 09:46
 1/7 SzilKa ***** válasza:

Ebbe en is belefutottam. Kulfoldon elek egyedul, gondoltam keresek az egyik ilyen barat- es parkereso oldalon baratokat, a bemutatkozasomban direkt feltuntettem hogy baratokat keresek csak, ehhez kepest a legtobben (hozzateszem, szinten elvileg baratokat keresok) alkalmi szexet keresok birnak csak megtalalni... :/

Talan forumokra erdemes meg feljarogatni olyan temaban, ami erdekel, ott tobb esely van osszebaratkoznod hasonlo erdeklodesu emberekkel, bar a forumok is tele vannak neha idiotakkal.

35N

2013. márc. 21. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a fórum sem vált be, ott is kiderül a legtöbbször valami olyan körülmény a másikról, ami miatt már nem akarod folytatni a csevegést. Az elején mindenki lapít, nem mutatja ki a foga fehérjét és amikor arról van szó, hogy akkor igyunk meg egy kávét valahol, beszélgessünk személyesen, előjönnek a hazugságok.
2013. márc. 21. 10:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez "biztató"...Hát sajnos sokan csalódtak emberekben(barátokban) és nagyon óvatosak,távolságtartókká váltak az emberek. Mikor gyerek voltam még léteztek Május 1-i majálisok,ahol rengeteg ember összegyűlt és sokat lehetett beszélgetni,bohóckodni.Nekem ez hiányzik az a közvetlenség,bizalom és jó kedv.Néha olyanba is bele futok a hétköznapokban,hogy szimplán kedves vagyok...erre azt hiszik akarok valami "konkrétat".-Ez durva.
2013. márc. 21. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyilván férfi- női kapcsolat másképp működik. A nők azért óvatosabbak és ez érthető is!!

Sajnos sok olyan esetet lehet hallani, hogy kihasználják az emberek bizalmát és értékeket lopnak tőlük és hasonlók.

Ezektől én is tartok, ha egy számomra ismeretlen emberrel kerülök kapcsolatba. De ugye nem élhetünk örök parában, valahol meg kell előlegezni a bizalmat (mértékkel).

2013. márc. 21. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne itt is barátokat találni. :)

Jó sok évvel ezelőtt feladtam egy hirdetést, nyaralónkat elcserélnénk egy nyárra. 10 évig működött, barátság lett belőle. Sajnos meghaltak. Pár évvel ezelőtt újra megpróbáltam. Nem volt egy jelentkező sem.

Pedig jobban vigyáztunk egymás házára, mint a sajátunkéra. Bizalmatlanok lettek az emberek. Ha nyitni akarnak, rögtön éled a gyanú, valamit szeretne.

Sokan élünk olyan környezetben, ahol nehéz barátokat találni. Nekem írhattok, szívesen válaszolok.

Sajnos egy bökkenő van: Nem vagyok már ifjú asszony, legalábbis papíron. 55 N.

2013. márc. 21. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, anno másabb volt a világ, az emberek.Ez hiányzik bizony, de sajnos most ilyen hülye világ van.Most a bunkóság a divat,na meg már nem nagyon szokás barátilag, rokonilag összejárni,bizalmatlanabbak is az emberek, meg kedvetlenebbek.Talán megpróbálhatnád felvenni a kapcsolatot régebbi ismerőseiddel, pl volt osztálytársak.Vagy én is javasolnám a fórumokat, csak nem mindegy, milyen témában.Valami komolyabbat, értelmesebbet (ne politikait)próbálj keresni, hátha kialakul valami barátság.
2013. márc. 21. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy még egy ötlet:Sok városban működnek ingyenes klubok például vagy egyéb szabadidős közösségek, talán ha egy ilyet megpróbálnál ott hasonló érdeklődésű barátokra lelnél.
2013. márc. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!