Belém szeretett? (lent)
Megismertem egy 29 éves nőt akivel egy íjászklubba járunk,és már 2 hónapja beszélget velem a lövész téren és hát van egy olyan érzésem mintha engem akarna/belém zúgott volna sokat mosolyog ha engem lát és hát már párszor el is kísértem haza, de csak 17 éves fiú vagyok.
Egyszer már felmentem hozzá amikor onnan mentünk gyakorolni és megvártam amég elkészül csak hát kijött felső nélkül és elkezdett beszélgetni de akkor most nem tudom i van :S össze zavarodtam

Hát most okés szép nő meg minden de nem volt kapcsolatom még soha viszont nem is egy nálam 12 évvel öregebbel akarnám kezdeni de fura :)
csak mert próbál közeledni és eddig senkije sem volt neki.

azon gondolkodj te mit akarsz, ne azon, hogy ő mit. és onnantól egyértelműbb minden.
ha nem akarsz semmit, vagy nem annyit mint ő, akkor legyél határozott és ne hagyd, hogy olyan irányba menjenek a dolgok amit nem akarsz. az legyen ami neked jó és amit akarsz. persze ezt könnyű mondani. pláne valakinek aki 17 és nagyon játszik még ez a mi ciki mi nem dolog, mit szólna ha visszautasítod, nem akarod megbántani stb.
akármit csinálhatsz. bármi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!