Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ongyilkossag. Mit csinalnatok?
Az ilyenek mint ez a csaj, szeretnek teátrális jeleneteket rendezni, mint pl megölöm magam, felvágom az ereimet ha nem törődsz velem és hasonlók:D
Aki ennyire nagy hangon fenyegetőzik öngyilkossággal az 100% hogy nem teszi meg. Csak feltűnési viszketegsége van. Aki meg akarja ölni magát, és komolyan is gondolja, az a lehető legcsendesebben teszi, nehogy megakadályozzák.
Engem is zsarolni akart az exem azzal, hogy megöli magát ha el merem hagyni. Szerinted érdekelt? Nem . Ugyanúgy otthagytam a nyomorultat, és egy percig nem éreztem bűntudatot...
Évekkel később megkeresett közösségi oldalon:P. Panaszkodott hogy miért mentem férjhez máshoz, és velem akar lenni meg ilyen f...szságok. Kérdeztem tőle, hogy hát mégse lett öngyilkos? Erre csak habogott, hogy hát azt csak azért mondta hogy megsajnáljam és vele maradjak:D elküldtem a francba...
Na ennyit a híres öngyilkosságról.....
2014. ápr. 1. 03:25
22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Megoldottam a helyzetet a legjobb barátnőjének szóltam hogy beszéljen vele. Aztán üzenetem vele hogy feltételhez kötöm a kapcsolatunkat. Ezeket ha betartja szóba állok vele. Ők boldog mert hozzászólók ha muszáj. Én meg azért mert nem halt meg senki miattam és nem zaklat!!! =)
Hülyeséget csináltál, kérdező. Az eéletben nem fogod tudni leveakarni magadról. Kérdezd meg a kutyásoktól, mit tesznek ha a kiskutya a szőnyegre szarik. Neked is ezt kellett volna: akármit csinál, nem figyelni rá.
2014. ápr. 7. 16:55
A legrosszabb utat választottad. Azt a lányt kezelni kellett volna. Titkon tetszik, hogy valaki ennyire odavan érted, mi? Szülőknek kéne rögtön szólni.
2014. ápr. 7. 19:27
25/30 A kérdező kommentje:
Abszolút nem tetszik sőt... De ő tényleg érett vágott és féltem hogy nehogy feljelentsenek bár nem tudom mivel lehetne de van elég problémám =/
Fake!
Ilyen nem szokott lenni hogy egy lány egy pasiért,kizárólag forditva szokott lenni!
2014. ápr. 9. 14:53
27/30 A kérdező kommentje:
Hat te nagyon hulye vagy ... Ma beszeltem a csajjal eddig minden ok ..
28/30 anonim válasza:
21-esnél a pont,de én biztos nem álltam volna vele szóba utána...Amúgy miért jelentettek volna föl?Nem csináltál semmit...
2014. ápr. 23. 19:33
29/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok,amúgy az osztályunkban van egy leány,aki nemrég jött a sulinkba,mert a másikba "nem hagyták békén" ,számtalanszor volt már a zártosztályon,legutóbb pl.azért volt kórházba,mert a suliból az egyik páwa meg***ta oszt ő meg állítólag szerelmes volt belé,de a gyerek nem akart tőle semmit,ő meg "begyógyszerezte" magát,haha,gondolom mennyire,facebookon kinn volt ám a vigyorgós kép hogy "pihi",gondolom hogy "megviselte"...Egyébként kb.már együtt volt 10 b****al és az a gáz,hogy ezt az igazgató meg a tanár is tudja...Ja és ahol állítólag hú de piszkálták a másik suliba,oda járkál a kedves kis sulistársaihoz bandázni...Na mindegy,a lényeg hogyha egyszer engedsz a k***áknak,többet nem fog rólad leszállni,az biztos és bocsi a kitérőért...
2014. ápr. 23. 19:46
30/30 A kérdező kommentje:
Hat megoldodott helyzet !!! Ugy hogy a masik edzotarsammal elmentem koktelozni es megsertodott :"D Jelenleg nem szol hozzam ! *-*
Kapcsolódó kérdések: