Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ongyilkossag. Mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki szerelmes belem kb 2eve eleinte szepen mindig elutasitottam. Baratkent kezeltem de egy ido utan elkezdett zaklatni telefonon fb-on mindenhol.... Most ilyennel zsarol hogy vagdossa az ereit stb.. Mit csinalnatok ? Oly annyira nem kedvelem hogy beszelni sem szivesen beszelek csak ha muszaj. (Heti 2x latom - sport)2014. márc. 31. 19:32
11/30 anonim válasza:
ne szekáljátok. nem tudjátok h mennyire szereti azt a fiút. próbálj meg vele beszélni hogy te nem tudod szere ni, és próbáljon ebbe beletörődni. vagy beszélj a szüleivel.
12/30 anonim válasza:
jó sok érzéketlen bunkó paraszt van itt... így kell ezt csinálni. szeretet megértés meg sehol sincs
13/30 anonim válasza:
Ugye nem Laura-nak hívjak????????
14/30 anonim válasza:
Szard le! A nyugdíjunk is jobban oszlik, ha kevesebb a paraszt!
15/30 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, úgysem gondolja komolyan.
16/30 anonim válasza:
Már bocsánat, de mégis miért kéne egy elmebeteg lányt sajnálni? Ki az a hülye, aki öngyilkossággal fenyegetőzik? Én az ilyeneket nem hogy nem sajnálom, meg is vetem. Az embernek kell, hogy legyen tartása. Ha nem szerelmes belé, akkor nem szerelmes, el kell fogadnia.
18/30 anonim válasza:
Ez csak kamu duma tőle, gyáva hozzá. Ha mégsem, hadd haljon meg, úgyis túlnépesedés van és nem értelmes, ha ilyenekkel fenyegetőzik. A gyengéken működik a természetes szelekció.
19/30 anonim válasza:
16-os, pont azért, mert elmebeteg. Az, aki vagdossa az ereit ilyen komolytalan ok nélkül, annak bajai vannak. Ahogy egy tolószékest sem röhögünk ki, ha leesik a lépcsőn, így egy lelkileg(vagy akár mentálisan) beteg lányt sem bíztatunk öngyilkosságra, vagy nevetünk ki, ha tesz rá egy fiú. Kérdező, nyugodj meg, és higgadtan értesítsd a szüleit vagy az edzőtöket, hogy baj van a lánnyal. Nem hinném, hogy a lelkednek jót tenne az, ha valaki miattad lenne öngyilkos(természetesen nem a te hibádból). Fontos, hogy jól kezeld a helyzetet. Viszont tényleg vagdossa az ereit, vagy csak komolytalankodik? Ha kamuzik, akkor viszont beszéld meg vele, hogy ez nem egy olyan dolog, amivel szórakozni kéne, és hagyjon békén, mert amit tesz, törvénybe ütközik. Az FB-üzeneteket ebben az esetben pedig mentsd le, és ha a csaj tovább fenyegetőzik és zaklat, jelentsd fel(az üzenetek bizonyítékként kellenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!