Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ongyilkossag. Mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki szerelmes belem kb 2eve eleinte szepen mindig elutasitottam. Baratkent kezeltem de egy ido utan elkezdett zaklatni telefonon fb-on mindenhol.... Most ilyennel zsarol hogy vagdossa az ereit stb.. Mit csinalnatok ? Oly annyira nem kedvelem hogy beszelni sem szivesen beszelek csak ha muszaj. (Heti 2x latom - sport)2014. márc. 31. 19:32
1/30 A kérdező kommentje:
Bocsi az angol billentyuzet miatt .
2014. márc. 31. 19:33
2/30 anonim válasza:
Ha nem kedveled, akkor mért érdekel mégis, hogy mit csinál?
3/30 anonim válasza:
Jelezd a sportvezetőnek diszkréten, hogy a lánnyal gondok vannak pszichikailag, nyilván ő majd szól a szülőknek, és talán bekerül valami intézménybe, ahol kisegítik. Amúgy meg fel tudod jelenteni a rendőrségen zaklatás és zsarolás miatt.
4/30 anonim válasza:
Ha ennyire gyenge emberileg megérdemli a sorsát, nekem is van ezer baj a nyakamon, még sem fordultam az öngyilkosság fele.
5/30 anonim válasza:
Sz.ard már le. Kit érdekel mit csinál magával az a hülye?
6/30 anonim válasza:
Ennyi miatt már vagdossa az ereit? Ez se komplett.
7/30 anonim válasza:
Használd ki a helyzetet és legalább dugd meg egyszer keményen. Akkor lenyugszik.
8/30 anonim válasza:
Mond meg neki,ha nem hagy békén,szólsz a szüleinek
9/30 anonim válasza:
Úgyse meri megölni magát. Ez 90%-ban üres fenyegetőzés/zsarolás. Ha meg igen az csak könnyíti a helyzeted. Ez csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő r.ibanc
10/30 anonim válasza:
Elképesztő,hogy mennyire nincs bennetek empátia. Undorító...
Egyébként szerintem is az lenne a legjobb döntés,ha szólsz a sportvezetőnek, vagy a szüleinek. Vagy tényleg komolyan beszélsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!