Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok ti mit csinálnátok ha a párotok elmondaná hogy megcsalt (csók, szex, orális szex, ezek közül bármi) valakivel?
hogyha még friss az eset, kb 2 napja történt
nemet és kort írjatok
Értékelném az őszinteségét, és kiadnám az útját.
20N
megegyeznék vele h nekem is van egy dobásom és kvittek vagyunk :D
amúgy nemtudom, lehet otthagynám, lehet megbocsájtanám ez sok mindentől függ
A körülményektől függ...
Mivel már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 20 éve), és eddig mindent meg tudtunk beszélni, így ezt se reagálnám le beszélgetés nélkül.
Az, hogy lefeküdt valakivel, vagy csak orális szex volt, ebből a szempontból lényegtelen lenne...
Mindenképp az okokra szeretnék első körben fényt deríteni.
1. Ha miattam van, ha elhanyagolom, ha tőlem nem kapja meg, amit szeretne, akkor elgondolkodnék, és igyekeznék javítani a helyzeten.
2. Ha kapuzárási pánik, vagy a hormonok játéka, vagy enyhe alkoholos befolyásoltság, és az egész csak a szexről szól, amennyiben nem csinál rendszert belőle, 1-2 alkalommal el tudnám fogadni.
3. Ha valakivel hosszabb ideje viszonyt ápolna, akihez érzelem fűzi, akkor viszont ennek tudatában nem tudnék vele maradni. Ez számomra azt jelentené, hogy már nem én vagyok a legfontosabb az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!