Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak arra kellek neki? Elítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak arra kellek neki? Elítélendő ha valaki 1-2hét után odaadja magát?

Figyelt kérdés

Tudom gáz, de kíméljetek meg a beszólásoktól. Sose csináltam ilyet, h ennyi idő után lefekszek valakivel. De úgy éreztem változnom kell ilyen téren és nem a rögeszméim szerint élni h hónapok után adom oda magam a barátomnak... elvégre már felnőtt huszonévesek vagyunk. Gyorsan zajlottak az események. már lassan 2 hónapja ismerkedünk, és 2 hete mondhatni együtt vagyunk... Rákérdeztem h jó volt e a szex (1. szex vele kocsiban volt), és mondta h durván jó.... tehát működik a kémia és kölcsönösen bejövünk egymásnak.

DE!! Sokszor eszembe jut a volt barátom, aki úgy tett a kocsi hátsó ülésén egy kapcsolat eleji randinkon: ,,ha tehetném itt helyben felfalnálak de jobbat érdemelsz minthogy egy kocsi hátsó ülésén legyen az első közös szeretkezésünk, többe nézlek egy szimpla autós szexnél... de majd később jöhet ez is"

Nem tudom megért -e valaki, de annyira változok most....

És nem tudom milyen irányba...de mindig arra gondolok h meglehet h csak arra kellek az új barátnak h kihasználjon :/ meg h 2 hét után megkapott és nem küzdött. Igaz nagyon dicsér, de ez még nem jelent semmit.

2014. márc. 31. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10: nem mondtam a kedves kérdezőre, hogy az lenne. Csak a mondás jutott eszembe. Nézd, a legnagyobb hiba a nőkben az, hogy annyira, de annyira ki vannak éhezve a szeretetre, hogy emiatt idő előtt beterpesztenek. Na ezen változtatni kell, ha nem akarják, hogy kihasználják őket.
2014. márc. 31. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem ezt a felfogást, hogy a pasik mindig szexet akarnak, a nők meg nagy kegyesen engednek néha. Talán ők nem szeretik?

Nekem eleve nem kéne olyan pasi, aki első alkalommal bepróbálkozik, és nem várja meg a jeleket.

Én első randin feküdtem le a párommal, és 12 éve vagyunk együtt. NEM ezen múlik.

2014. márc. 31. 19:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értesz. A nők szeretik a szexet, nagyon is, de muszáj nekik úgy tálalni, mintha komoly érzelmi alapja lenne (legalábbis sok srác ezért színészkedik annyit, hogy odaférjen a lyukhoz), mivel a nők nem szereti kazt érezni, hogy könnyűvérűek. Ettől még imádnak szexszelni, csak kell nekik a megfelelő körítés.

"Nekem eleve nem kéne olyan pasi, aki első alkalommal bepróbálkozik, és nem várja meg a jeleket.

Én első randin feküdtem le a párommal, és 12 éve vagyunk együtt. NEM ezen múlik."

A két mondat paradoxon.

2014. márc. 31. 19:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig minden barátommal rögtön szexeltem. Szerintem ez nem ezen múlik. A viselkedésedtől függ, hogy ki mennyire vesz komolyan.
2014. márc. 31. 19:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is dugtam már meg nőt kocsiban. De még az ócska r...bancokat is először ágyba viszem, csak utolsó alkalmakkor dugom meg kocsiban. Szarba sem nézhet ha már először...
2014. márc. 31. 20:21
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

nem értem mit kell ennyit agyalni ezen! felnőtt nő vagy, 2 hónap ismerkedés után! kúr*tatok a kocsi hátsó ülésén, durván jó volt, ennyi!

az a szöveg, hogy többet érdemelsz mint... nagyon gagyi! nem mindegy, hogy hol szexeltek ha mindkettőtöknek jó? most ha a konyhaasztalon kap el akkor az is bűn?

2014. márc. 31. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a sok képmutatást. Jobb lesz az élet, ha álarcot hordunk? Miért kell ezt túlmisztifikálni?

Kérdező:

Miért szexel az ember? Azért mert jó?

Jó volt?

Igen?

Akkor mi a fene bajod van?

Kit érdekel, hogy kocsiban, hogy két hét, meg az összes többi. SEMMI nem múlik ezeken a berögzött, álszent hülyeségeken. Semmi! Én is az első "randin" dugtam a jelenlegi párommal. 8 éve vagyunk együtt, gyerekünk van, boldogok vagyunk. Fel sem merül bennem, hogy "könnyűvérű" és hasonló álszent műszavak. Codás anya, csodás társ. Mi kell még? Te vagy a saját boldogságod akadálya.

grr

2014. márc. 31. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem paradoxon. Más a nyomulós próbálkozás, és más, ha meg van az összhang.
2014. márc. 31. 21:32
 19/23 A kérdező kommentje:
17es ezt a megerősítést vártam valakitől :)))
2014. márc. 31. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Na ezen változtatni kell, ha nem akarják, hogy kihasználják őket."

Teljesen mindegy, hogy ki mikor adja oda magát. A rizikó ugyan úgy megvan 2 hét után is, meg 4 hónap után is...mindkettőben volt részem. Az is ott hagyott akivel 4 hónapig együtt jártam szex előtt, ráadásul úgy, hogy vele voltam életemben először 19 évesen. Elsőosztályú színész volt ami a párkapcsolat és a szerelem megjátszását illeti. Be is vallotta utána hogy megjátszott mindent, és ő direkt szűz lányokra megy....mert szerinte vicces hogy jobban fáj nekik utána amikor kidobják őket...

A másik srác 2 hét után hagyott ott miután lefeküdtünk. Akkor már idősebb voltam. 23 éves. Gondoltam lényegtelen mennyit várok. Pasifüggő, hogy ki hagy ott és ki nem. Nem játszottam meg a szűzlányt hogy hónapokat várjak....elég képmutató lett volna....

Aztán volt egy másik. 24 éves korom elején. Már 1 hónapja ismertük egymást, és 2 hete voltunk egy pár, amikor is a harmadik randin először lefeküdtünk. Ekkor már túl voltunk a szerelmi vallomásokon egyébként. Ő pedig ma már 2,5 éve a férjem. Szóval sose lehet tudni:)

Pasifüggő hogy ki hagy ott és ki nem....nem az számít, hogy mennyit vársz.

Az autó tényleg meglepő. De szerintem nem akkora tragédia:)

Én pl egy fás füves parkban vesztettem el a szüzességemet....

Kicsit felfújod ezt a dolgot. Nem olyan nagy a gond mint azt képzeled:)

2014. ápr. 1. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!