Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki tetszik férfi, ő roma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tetszik férfi, ő roma, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy férfi, akivel elkezdtem beszélgetni, és kiderült, hogy roma.

Egyáltalán nem látszik rajta, de valójában az.

De már túlságosan tetszik, mit tegyek?

2014. márc. 27. 23:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%

19.

Nagyon meg rémültem hirtelen, mert azt hittem nekem irod hogy rasszista a válaszom így még vissze is olvastam, most esett le hogy nem úgy 14

Na ne már most ez komoly? Meg látsz egy gyönyörű nőt/helyes férfit (nemtől függ) aki még szimpatikus is,beszélgetsz vele majd randizol, és beleszeretsz! Utána meg kérdezed cigány e , és ha az akkor többet felé se mész? Van olyan aki ezt képes megtenni? ez már több mint "durva"

17. voltam

2014. márc. 27. 23:56
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Ha tetszik, bízol benne, szereted, akkor vágj bele. Nem hinném, hogy bármivel rosszabbak lennének. Akár mit mond a sok rasszista ge.i. Ha zavar, hogy roma, úgy igaziból akkor meg kérdező szerintem meg sem érdemled őt. Nekem van a munkahelyemen nagyon sok kedves kollégám sőt már barátaim is akik cigányok, de kit érdekel? Jó emberek és kész.
2014. márc. 27. 23:56
 23/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell a balhé. A magyarok közt is van sok gyökér, csak ők nem az utcán hőzöngenek, hanem itt a gyakorikerdeseken. :)
2014. márc. 28. 00:01
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Na csak megjött az erősítés XD
2014. márc. 28. 00:08
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
En is roma wagyok es tok normalis meg minden...( rajtam se latcik meg)
2014. márc. 28. 01:12
 26/27 anonim ***** válasza:
60%

ma 01:12

Hogyne látszódna meg :D Írni sem tudsz :D "látcik meg" :D

Amúgy nem, nem úgy megy, hogy tetszik valaki és megkérdezzük hogy cigány e, mert hiába hypo-fehér a stílusában benne van: legyen az verbális vagy nonverbális kommunikáció. Ezt sosem tudják levetkőzni és azt "hazudni" hogy 100% magyar...

Azt, hogy elítéljük őket ők harcolták ki. A viselkedésükkel. Lopnak, csalnak, hazudnak. Olyan igét terjesztenek, hogy X idő múlva nem MO. leszünk, hanem Cigányország, a magyarokat "parasztoknak" hívják. Láttam egyszer egy magyargyűlölő cigányoldalt, ahol egy "fejes" azt kezdte el írogatni, hogy megdöglik az összes paraszt és hasonlók...Kérdem én, miért is ne utáljuk őket?!?! Ők pofátlankodtak az országunkba és hiszik azt hogy ők sz@rták a spanyol viaszt...Szóval?! Nem véletlen, hogy egyes amerikai államokból elküldték őket és nem is engedik be...erről ennyit...

L24

2014. márc. 28. 11:15
 27/27 anonim ***** válasza:
44%

Költözzetek drasszistázók a haverjaitok közé aztán ott okoskodjatok!

Nem különös, hogy mindenhol utálják őket?

Ezzel a fröcsögésetekkel csak az ellenkezőjét éritek el, mert a patkányozáson, ge.izésen kívül nem tudtok egyebet!

Na de itt bukik ki, hogy olyanok vagytok mint akiket védtek. (Én is találkoztam már normálissal is, de ők voltak kevesebben, és a deviánsokat senki nem fogja megkedvelni, feleslegesen erőlködtök. Sőt a normálisak kerülik ha csak lehet a deviáns, balhés társaikat, mert hát miattuk szívnak ők is.)

2014. márc. 28. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!