Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki tetszik férfi, ő roma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tetszik férfi, ő roma, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy férfi, akivel elkezdtem beszélgetni, és kiderült, hogy roma.

Egyáltalán nem látszik rajta, de valójában az.

De már túlságosan tetszik, mit tegyek?

2014. márc. 27. 23:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%
Mi másra való a lepontozás, mint idióta kommentek hiteltelenítésére? Amúgy tökmindegy, valóban.
2014. márc. 27. 23:23
 12/27 anonim ***** válasza:
26%

"Egy totálisan rasszista kérdésre ugyan hogy a túróba lehet nem rasszista választ adni?"

Az logika XD

2014. márc. 27. 23:26
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

12.

Most komolyan.Akkor próbálj meg olyan választ adni a kérdésre ami nem rasszista.

(Jaj ne törődj vele hogy roma ha szereted nem számít.)Ez a válasz is rasszista hiszem a származásáról szól.

2014. márc. 27. 23:30
 14/27 anonim ***** válasza:
25%

Te tisztában vagy a rasszizmus fogalmával?

"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel" Művelődj.

2014. márc. 27. 23:33
 15/27 A kérdező kommentje:

Pedig elhihet az egyik kedves válaszoló, hogy igenis van, akin nem látszik, hogy roma!

Én pedig magyar vagyok.

Kár, hogy van gyereke, meg családja.

2014. márc. 27. 23:34
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Az kemény, hogy még a teljesen logikus válaszomat is lepontozzátok! Bezzeg érvelés nuku. Patkányok, ti utolsó patkánykák! Hogy megy a szarrágás mostanság?? :P XD
2014. márc. 27. 23:39
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

Na jó emberek mi bajotok? Nem értem miért kell ennyire gyűlölni és megvetni egymást? Mit értek vele? Komolyan néha mint a ragadozó állatok, nem veszitek észre hogy csak egymást becsmérelitek,bántsátok stb.Nem mindegy ki cigány ki magyar? Az ember a lényeg könyörgöm a temészete. Én félig cigány félig magyar vagyok és nem tört ki a 3. világháború!! Teljesen fehér bőröm van belőlem se mondja meg senki de mit számít? Nem hiszem hogy majd bár melyik ember meg lát egy szép nőt/férfit az lesz az első kérdéss cigány e? Bocsi kérdező de teljesen felhúz az ilyen ha szereted és ismered őt ismered,nem a család fáját akkor sok szerencsét!!!!

14/L

2014. márc. 27. 23:42
 18/27 anonim ***** válasza:
29%

"Nem hiszem hogy majd bár melyik ember meg lát egy szép nőt/férfit az lesz az első kérdéss cigány e?"

De igen, ma Magyarországon sajnos ez a helyzet. Nagyon gáz.

2014. márc. 27. 23:45
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

14.

Ha ilyen okos vagy akkor megpróbálhatnál nem rasszista választ adni a kérdező kérdésére.Vagy esetleg ehhez a műveltségedhez már gondolkodni is kellene?

Mellesleg nem csak ezt jelenti a rasszista szó.

2014. márc. 27. 23:46
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

"De igen, ma Magyarországon sajnos ez a helyzet. Nagyon gáz."

Az etnikum harcolta ki ezt a helyzetet magának, ha emberhez méltóan tudnának viselkedni és élni, akkor nem ez lenne. És gáz nincs, sajnos.

2014. márc. 27. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!