Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tetszik férfi, ő roma, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy férfi, akivel elkezdtem beszélgetni, és kiderült, hogy roma.
Egyáltalán nem látszik rajta, de valójában az.
De már túlságosan tetszik, mit tegyek?
2014. márc. 27. 23:10
1/27 anonim válasza:
A saját és családod biztonsága érdekében azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot! Ha jobban belebonyolódsz, terrorban leszel kénytelen élni!! Azonnal telefonszámcsere, facebook-profil törlés, miegymás!!
2/27 anonim válasza:
Mi történt itt? Mindenki megbolondult? Nincs még belőlük így is elég? Minden nap van legalább 3-4 "beleszerettem gy romába, most ti tegyek" kérdés... Legalább Mi ne szaporítsuk már őket. Tudom, hogy van rendes is, én is ismerek rendes romák, de nézzük a %-os eloszlást...
4/27 anonim válasza:
Az első nagyon jól leírta és ez nem vicc! Azonnal felejtsd el, bármennyire is belehabarodtál. Mint az ebolától, úgy félj tőle!
Azonnal tanúvédelmi program.
5/27 anonim válasza:
Lol lehet benned is van valami hogy tudott megtetszeni egy roma? :O Az azért látszik lol.
6/27 anonim válasza:
Komolyan? 4 100%-ra értékelt, erősen rasszista komment??? KOMOLYAN? Ilyenkor undorodom tőle, hogy magyar vagyok...
Kérdező! Ha jófej + szereted, nem mindegy, hogy milyen a származása?
8/27 anonim válasza:
Júj és most mindegyiket le pontoztad mit értél el? Heil Hitler!
9/27 anonim válasza:
Egy totálisan rasszista kérdésre ugyan hogy a túróba lehet nem rasszista választ adni?
10/27 anonim válasza:
" Ilyenkor undorodom tőle, hogy magyar vagyok..."
Mi is, hogy az vagy.
És mi van ha tapasztalatokat írtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!