Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi csak egyetlen nőt szeret (azt, akivel együtt van) és soha nem gondol másra, soha nem tetszik meg neki más nő?
Van még ilyen férfi a világon? Fiúk, ne haragudjatok meg, légyszi, a kérdésem miatt... de nagyon nagyot csalódtam abban, akivel már több, mint 4 éve együtt vagyok. Amikor megismerkedtünk, én róla tényleg elhittem, hogy ő más és neki csak én kellek majd örökre, mert akkoriban ő rá sem nézett nás nőkre...
Aztán most Szilveszterkor bevallotta nekem, hogy nem ok nélkül vagyok féltékeny már két éve az egyik kolléganőjére, mert igenis tetszett neki a csaj (és talán még most is).
Tetszeni tetszhet neki. Ezzel mi a gond?
Vaknak lenni nem kötelező.
Csak ne csaljon meg vele.
Imádom amikor leányregényekben élnek egyesek, és nem értik miért nem működik az életük...
attól mert még valaki párkapcsolatban él, nem vakul meg. a szépet akkor is látjuk és elismerjük. tetszik neki egy nő, és? hozzányúlt 1 ujjal is? ha nem, akkor baromira túlreagálod és vlaóban irreális elvárás az, hogy egy párkapcsolatban élő ember (akár férfi akár nő) soha ne találjon vonzónak a párján kívül mást...
24/n
Most egyet kell értsek DOWD-vel.
Ez egy oltári nagy marhaság.
Az embereknek nagyon sok másik ember is tetszhet és tetszik is de ez nem jelenti azt h a párja nem megfelelő, őt szereti és nem lép félre akkor nicns gond.
Amit te vagy ti kerestek az egy jó nagy ökörség és gyerekes gondolkodásra vall.
ajjj de én nem azt mondom, hogy vakuljon meg basszus! :D
de ő már (bevallása szerint) két éve szimpatizál ezzel a kis kolléganővel - miközben velem él együtt!! igaz, nem történt állítólag semmi köztük, de akkor sem jó, hogy nem csak ketten vagyunk ebben a kapcsolatban, hanem hárman, vagy nincs igazam??
honnan tudjam, hogy nem rá gondol, miközben vele szexel, mondjuk...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!