Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom előtt, akivel már 4 éve együtt vagyok, nem feküdtem le senkivel. Most van egy srác a baráti körömben, aki nagyon tetszik, és lefeküdnék vele. Hogy győzzem le ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom, de iszonyúan hajt a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, főleg azzal a bizonyos sráccal... Alig tudom elfojtani ezt magamban, főleg, hogy úgy érzem, a srácnak is tetszem. Nagyon utálom magam emiatt, mit csináljak?2013. jún. 24. 11:14
1/16 anonim válasza:
Háhá, pacsizz én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Magamnak is nehéz bevallani hogy borzasztóan megszexelnék egy srácot, de mindig tartok a "másnapos érzéstől". Felajánlotta hogy csináljuk titokban, de én magam miatt nem mennék bele, nem a barátom miatt. Tudom hogy cefetül érezném magam és nem lennék képes folytatni a kapcsolatom :) Ahhoz meg túl jó hogy csak úgy eldobjam Szóval hasznos dolgot nem adtam de nyújtom az együttérzésem. :D Szerintem nem éri meg eldobni a kapcsolatot ilyen miatt :)
2/16 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, sajnálom, hogy te is ebben a helyzetben vagy. Én is pont azt érzem, hogy emiatt nem érné meg eldobni mindent... de közben meg tényleg majd' megveszek, hogy megtehessem.
2013. jún. 24. 11:20
3/16 anonim válasza:
Látszik,hogy nagyon szereted a mostanit...
Én is le feküdnék veled lehet...De mivel hajlamos vagy megcsalni a pasidat,kb csak ennyit ,járni nem.
4/16 anonim válasza:
Lányok, el vagyok keseredve h ezt kell olvasnom. Én férfiként arra vágyok (nem szűzként) h ismét egy szerető barátnőre leljek, ti meg ilyen gondolatokkal éltek. Mi lesz így?
5/16 anonim válasza:
Ajánlom Plazmától a Baszni tudsz című számot.
6/16 anonim válasza:
Utolsó, azért vannak ilyen gondolatai, mert csak egy pasi volt eddig az eletében. Én is igy voltam, az első barátommal. Végig ott volt a gondolat, hogy milyen lenne mással. Aztán rájöttem, hogy azért volt bennem ez a vágy, mert a barátom nem volt elég jó. Még mindig nem voltam mással, de tudom, ha a barátom elég jó lett volna az ágyban, nem járt volna ezen a fejem.
7/16 anonim válasza:
a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyűű, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költő akarok lenni majd egy szép napon talán)
b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke.
Vigyázat, axiómát ont az ember:
Az ember alapvetően abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.
8/16 anonim válasza:
Elégé gáz hogy vannak ilyen lányok. az én barátnőmmel 3 évig voltam együtt azt hirtelen 3 év után kijelentette hogy megcsalt. Ez így elégé szomorú hogy ennyi idő után sem jelent semmit több lánynak egy kapcsolat. Az iyleneknek a tükörbe kéne nézni legalább napi 3-szor.
9/16 anonim válasza:
Utolsó... Egy kapcsolat nem abból áll hogy együtt vagytok és nem jut eszedbe senki más azon kívül akivel együtt vagy... Pont az a lényeg hogy látod a többi lehetőséget is de nem élsz vele mert a saját kapcsolatod sokkalta jobb annál amit más nyújthat... -.- Attól hogy az ember kapcsolatban van még lehetnek kicsapongó gondolatai amennyiben ezek megmaradnak elméleti síkon... De ez csak az én véleményem ti biztos szemellenzőt hordotok míg jártok valakivel.
10/16 anonim válasza:
a kapcsolatot nem azért érdemes ápolni, mert a te kiválasztottad, jobb, mint bárki. Ez a megalománia és tévút. Lehet, hogy életed párja ott megy el melletted, te meg ezzel kínlódsz évek óta. DE. A saját döntésedet cáfolod meg, ami nincsen belsőkonfliktus nélkül. Ebből keletkezik a csupa frusztrált ember. Ha megtanulsz lemondani (mert az élet alapvetően erről szól) az ilyen kóbor vágyakról, akkor lehetsz boldog azzal is, akivel kínlódsz most éppen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!