Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom előtt, akivel már 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom előtt, akivel már 4 éve együtt vagyok, nem feküdtem le senkivel. Most van egy srác a baráti körömben, aki nagyon tetszik, és lefeküdnék vele. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom, de iszonyúan hajt a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, főleg azzal a bizonyos sráccal... Alig tudom elfojtani ezt magamban, főleg, hogy úgy érzem, a srácnak is tetszem. Nagyon utálom magam emiatt, mit csináljak?
2013. jún. 24. 11:14
1 2
 11/16 kolosszus22 ***** válasza:
32%
Szakítsál és dugasd magad végig a fél várossal!
2013. jún. 26. 09:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon kínlódok a mostani kapcsolatomban :( Borzasztóan szenvedek és nagyon rossz nekem... Nyilván ezen oknál fogva vagyunk együtt. Amúgy ő is szenved.
2013. jún. 26. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha lefekszel vele de elötte eszel boci csokit akkor nem számít megcsalásnak...
2013. júl. 10. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne is haragudjatok.. De!! Férfi vagyok és a barátnőmet mindennél és mindenkinél jobban szeretem és tisztelem. Nem hogy eszembe befeküdni más ágyába, más nőre rá se bírok nézni. Az én nézőpontom szerint ez a normális egy kapcsolatban, nem az hogy megtanulok lemondani, ez baromság... Hanem szeretem a páromat, hűséges vagyok hozzá minden szempontból, csak ő érdekel, és megőrülök érte... Na nekem ilyen egy normális kapcsolat. Ha lefeküdnétek mással, akkor pedig ne szerencsétlen srácot kínozzátok, aki valószínűleg szeret titeket, mert nem érdemlitek meg őket, ők pedig pláne nem amit ti tesztek velük! Régebben engem is nagyon csúnyán megcsalt egy volt barátnőm és azóta nagyon idegesít ez a téma, és simán olyan maradandó rossz emlékei lehetnek a barátodnak, hogy nem tudja feldolgozni. Most el kanyarodtam a témától de az a lényeg, hogy ha azon jár az eszed hogy összefeküdj a másik sráccal, előtte beszéljétek át a dolgot a barátoddal mert nem normális a kapcsolatotok.

Sok sikert!

2013. júl. 10. 09:58
 15/16 anonim ***** válasza:
*jusson
2013. júl. 10. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
egyszerű: NEM VAGY A MOSTANI PÁRODBA(és nem is voltál) SZERELMES.
2013. szept. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!