Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi csak egyetlen nőt szeret (azt, akivel együtt van) és soha nem gondol másra, soha nem tetszik meg neki más nő?
Van még ilyen férfi a világon? Fiúk, ne haragudjatok meg, légyszi, a kérdésem miatt... de nagyon nagyot csalódtam abban, akivel már több, mint 4 éve együtt vagyok. Amikor megismerkedtünk, én róla tényleg elhittem, hogy ő más és neki csak én kellek majd örökre, mert akkoriban ő rá sem nézett nás nőkre...
Aztán most Szilveszterkor bevallotta nekem, hogy nem ok nélkül vagyok féltékeny már két éve az egyik kolléganőjére, mert igenis tetszett neki a csaj (és talán még most is).
mert megromlik a kapcsolatotok az örlődéseden.
az ilyesminek a vége mindig feszültség
Azt mondta tetszik, nem aláfeküdne :)
Senki nem mondta, hogy amit lehet neki, neked nem lehet.
Vannak ilyenek is, a ribizés alapból felismered a szűklátókörűséget.
Látom nem fontoltad meg amit irtunk.
jól van, csak puffogok. :)
de akkor majd lehet én is kinézem ezek után valamelyik erős fiút a raktárból... :D
neked sem kell vaknak lenni.
Csak hűségesnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!