Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nagyon kényes témával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon kényes témával kapcsolatban tanácsok? Esetleg valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Rohad hülye szituációban vagyok...20 éves 5 éve kapcsolatban, és lány vagyok. Köztem és a barátom között 38 cm magasság különbség van.

Megjegyezném azt, hogy amikor megismertem őt, alig volt 20 centi különbség, aztán 5 év alatt úgy elkezdett nőni mintha húzták volna.

A kényesség abban rejlik, hogy eleinte, miután megnyúlt nem mert engem és a kapcsolatunkat nyilvánosan felválalni kb. 1 évig. Rengeteget szenvedtem emiatt, szinte már depresszióba estem... De, megváltozott, most teljesen normális, sőt nagyon jó velem, csak egy baj van... most engem mzavar, és nem csak most, hanem egy ideje, hogyy folyton 15-20centis oltari cipőkbe kell járkálnom mellette, de emellett meg szeretem... Valahogy, hogy is magyaráyyam, fiyikailag már zavar a magasság és mindig amikor mennünk kell valahová, muszáj tönkretegyem a lábam, és gyakran yuhanok magamba a magasság téma miatt...

Valaki volt már hasonló helyzetben? Tényleg nem tudom kivel tudhatnék erről beszélni... Olyan rossz érzés..

2014. márc. 26. 18:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

én félek... oké, most lehajol, de később?

Összeköltözést akar, oké, most még megoldjuk, de később 40+, mi lesz?

2014. márc. 26. 20:31
 12/20 kolosszus22 ***** válasza:
Mi lesz később!? Jesszus ez már beteges, van egy olyan érzésem, hogy te valami ürügyet akarsz keresni a szakításra, 5 éve vele vagy, gondolom az első barátod, jó lenne mással kipróbálni és most ilyen huszadrangú dolgon lovagolsz, mert nem tudsz jobb kifogást kitalálni.
2014. márc. 26. 20:41
 13/20 anonim ***** válasza:
passzold át nekem, én imádom, ha egy srác sokkal magasabb, mint én.
2014. márc. 26. 21:30
 14/20 PearlDiver ***** válasza:
Kérdező, azt kívánom neked hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben. De tényleg.
2014. márc. 26. 21:52
 15/20 A kérdező kommentje:

én arra gondoltam, hogy a lábaim nem bírják egész életemen át a lábujjhegyen állást és a 15 cmes cipőket, és szerintem később neki is kellemetlen lesz egy idő után a csomó lehajolás.

Nem, én nagyon szeretem őt, csak már egyszer csalódta, így most félek...

2014. márc. 26. 22:13
 16/20 anonim ***** válasza:
ha igazán szereted ilyesmiken nem kéne fennakadni
2014. márc. 27. 19:13
 17/20 anonim ***** válasza:
a lábujjhegyen állástól csak megerősödik a lábad, és mégis mitől félsz? hogy majd azért szakít veled mert fáj a háta a sok hajolgatástól..? mert ha ezért akkor nem is szeret
2014. márc. 27. 19:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Tehát akkor elvárhatom a barátomtól, hogy egész életében csak miattam hajolgasson ha meg akar csókolni? És ha szeretetből teszi, akkor ez nem teher?

HálIstennek, manapság nagyon kedves velem meg minden, és ár már lassan össze is vagyunk költözve, csak mondom, amolyan önzőnek érzem magam az a dolog miatt, hogy én őt erre kell kényszerítsem úgymondd...

2014. márc. 31. 16:01
 19/20 anonim válasza:
Mi van nem értelek miért baj hogy olyan magas vagy ilyen sok köztetek a külömbség az miért baj ha pedig baj hagyd ott azt kész nem?
2014. márc. 31. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagy az isten állatkertje!

Komolyan felfogni nem tudom.. Az én barátom is 20 cm-el magasabb nálam, de meg se fordul a fejemben,hogy nekem teher lenne felfelé hajolgatni vagy neki lehajolni hozzám. Ezt a hülyeséget!

Szerintem szakíts vele! Ő biztosan jobban jár!

2014. márc. 31. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!