Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Tanácsok? Vagy esetleg tapasztalat hasonló helyzetből fakadóan?
A legjobb haverom összejött egy kedves,aranyos,szép lánnyal,akivel én is jól kijövök,mondhatni barátok lettünk. Furán hangzik,de itt kezdődnek a gondok.
A csaj gyakorlatilag többet beszélget velem msn-en,mint a pasijával,ha hazaérek a melóból,és felmegyek,1 perc sem telik el és ír,nekem mondja el szinte minden gondját,bánatát stb.Ha személyesen futunk össze, Akkor is inkább velem társalog.
Nem szeretném,ha a haverom ezt félreértené,mondtam már neki,hogy nekem nem bejövős a csaj-szerencsére eddig nem tette-de van egy olyan rossz érzésem,hogy egyszer be fog következni. Ezt akarom mindenáron kivédeni.
A csaj "lelki társnak", valójában szárazbarátnak tekint, ami neki nagyon kényelmes, szeretne két férfit húzni, szédíteni egyszerre, de veled nem akar lefeküdni, mert annyira nem jössz be neki.
A pasija meg nem érdeklődik iránta annyira, vagy nem egy érdekes ember.
Én a helyedben megfektetném, hogy kiderüljön, összeilletek-e úgy is.
02:05: Nem tudom, nekem egy dugás nem érne meg annyit,hogy kockáztassak egy lassan 4 éves barátságot...pedig nem ,,fogadtam" cölibátust...
Viszont ebben a ..lelki társ, szárazbarát" dologban lehet valami. Látom,hogy nagyon szeretik egymást,de a lány csomószor jön a privát beszélgetéseink alatt a ,,jaj nehogy elmond neki" dumával...ezek általában a kettejük kapcsolatával kapcsolatos aggódások. Ilyenkor szoktam mondani,hogy ,,beszélj nyugodtan erről vele..."
Valahogy kezd zavarossá válni az egész. Hogy nem beszélik meg a gondjaikat,hanem nekem mondják el...mikor gyakorlatilag nem is lenne hozzá közöm...
03:16:
Drakulálok az értelmes válaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!