Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak hasonló helyzetben, és újra összejöttek a volt párjukkal, azok írjanak! Tapasztalat?
Több, mint 1 hete szakított velem a barátom, igaz nem voltunk együtt olyan sokáig(4hónap), de amit iránta érzek, ilyet még senki iránt nem éreztem. Az a lényeg, hogy én vissza szeretném őt kapni, vagyis visszahódítani. semmi sem lehetetlen, ugye?? Sokat veszekedtünk, de mondta, hogy nálam jobban sose szeretett senkit, legutóbb amikor szakított, akkor kitettem elé a lábam viccből és meg botlott (de nem így akartam..), aztán voltak még kisebb-nagyobb összezörrenések( volt, hogy magánéletünket kiírtam közösségi oldalra, mérgemben..azóta nem is csináltam ilyet! Megbeszéltük) Ő is füllentett már nekem 1-2x, de többet nem, sok mindent meg tudtunk beszélni, de vele elég nehéz bármit is- mindent harapófogóval kell kihúzni belőle! Most állítása szerint utál! Mindenhonnan letiltott- letörölt.
De én ettöl függetlenül vissza szeretném hódítani!! Ne azt mondjátok, hogy felejtsem el, hanem tanácsokat kérnék!!
17/L
Ő 17,5F
Akik voltak hasonló helyzetbe, azoktól kérnék tanácsot!!
fiatalok vagytok még...
mindig van jobb ;)
Tapasztalatból mondom, hogy soha ne nézz vissza! Bár ha valakit szeretsz akkor ezt hiába mondja akárki is...
Mindenki a saját kárán tanul a legjobban ;)
Utolsó válaszoló:
És te mit csináltál, hogy vissza ment hozzád?:)
Tippeket várok még!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!