Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszoktátok pofozni a csajotokat, csakhogy tudja hol a helye a párkapcsolatban?
Hányszor? Nem bánjátok meg?
Csajok ezt ti eltűritek?
Lehet már én is kipróbálom, nem csináltam eddig...
Hát lehet itt olvasni mindent.. Akkor elmondom nőként az én véleményemet is: azért nem ütünk meg egy nőt, hogy "tudja hol a helye"... Amúgy sem ütünk meg egy nőt (én úgy tanultam, hogy egy férfi nem emel kezet egy nőre (és nem is rugdossa...)) DE! nem azért, de sokszor egy nő igazán ki tudja érdemelni... A férfinek kéne hordania a gatyát, persze ha erre ráérez, akkor elszaladhat vele a ló, ami már megint nem jó. De akkor is, szerintem a férfi legyen a "falkavezér" de nem úgy, hogy a nő el van nyomva. Szóval nőt nem bántunk, csak ha nagyon kiérdemli (elr*bancosodik, megcsalja a fickót, túl sokat hisz magáról vagy hasonlók).. De akkor is max egy észhez térítő pofon.
Bár ilyen indokokért a férfiak is megérdemelnek egy pofont.
Nyugodtan lehet támadni, ez csak az én véleményem.:)
#41:
SEMMILYEN indokkal nincs pofon.
És nekem falkavezér sem kell. Nem vagyok kutya. A közös megbeszélés működik csak. Ha nincs teljes egyetértés, akkor felváltva engedünk. Mikor kinek a fontosabb.
én nőként mondom azt, hogy van amikor egy nő megérdemli azt a pofont....
pl ha szakítok, az nem ez a kategória....mégis kaptam érte pofont. ezért is ütöttem vissza....
de ha pl egy csaj veszekszik a férjemmel, és közli vele hogy ha nem ad neki igazat akkor leköpi, majd a férjem megmondja halálos nyugalommal hogy abban az esetben pofán vágja, és ennek ellenére a nő mégis megalázza azzal hogy leköpi, akkor igenis kijárt a csajnak az a pofon.....
azért szerintem a nők se használják ki azt hogy a pasikba azt ültetik hogy nőt nem szabad megütni.
Mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!