Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évtizedes párkapcsolatban is fennt lehet tartani a szenvedélyt?
Lehet, mert a szenvedély NEM a pózoktól meg helyszinektöl függ, hanem attól, hogy a másikra izgalmas nöként/férfiként nézel.
Mi 25 évi házasság után is bármikor megkívánjuk egymást, elég sokszor, ha csak összenézünk - és utána már ott is a szenvedélyes vágy.
Ez a téma engem is érdekel, most 33F vagyok.
Én abban hiszek, hogy az életen át tartó kapcsolathoz fontos, hogy mindig meglegyen az intimitás, ami nem egyből a szexet jelenti természetesen.
A szerelem, szenvedély pedig idővel elmúlhat, de jó, ha olykor visszajön. Periodikusan. Hiszen két szaros pelenka között hajnali 3-kor nem feltétlenül vagyunk szenvedélyesek, de ha mindkét fél tudatosan törekszik arra, hogy a fent tartsa a szenvedélyt, a játékosságot, a tiszteletet(!! ez az alap), akkor a szerelemi feeling időről időre előbújik. Remélhetőleg :)
Olvasd el az Egymásra hangolva c könyvet, ami szintén sokat segíthet a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!