Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszoktátok pofozni a csajotokat, csakhogy tudja hol a helye a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hányszor? Nem bánjátok meg?
Csajok ezt ti eltűritek?
Lehet már én is kipróbálom, nem csináltam eddig...
2014. márc. 25. 10:39
1/46 Noydra válasza:
Persze, tüzelővassal, naponta 2szer.-.-
2/46 anonim válasza:
Ha felpofozna párom, addig tartana a kapcsolatunk...
3/46 anonim válasza:
Szerintem addig lenne barátnőd, ha ezt kipróbálnád. Én legalább is nem tűrném az tuti.
20L
4/46 anonim válasza:
Ha ekkora tajték paraszt vagy, hogy megütnél egy nőt... már bocsánat. Ha "nem tudja hol a helye", mondjuk beszéld meg vele, ne állat módjára viselkedj.
5/46 anonim válasza:
Ebből egy csaj valóban megtudja, hol a helye: ezen a kapcsolaton kívül. Magyarán tőled minél messzebb.
6/46 anonim válasza:
Termeszetesen. Muszaj napi 2x lefekves elott meg utan, kulonben a fejemre no.
7/46 anonim válasza:
Dehogy bántom, olyan aranyos kis kecske...
8/46 anonim válasza:
Egyetlen volt barátnőm pofoztam meg, de ő annyira laza volt, hogy buliban is odament más pasikhoz elkérni a számukat, meg az én mobilomról hívogatott más pasikat, éjjel kimaradozott amikor mással szexelt ...stb.
De a többi normálisabb kapcsolatomban ilyen fel nem merülne.
9/46 anonim válasza:
Ha egy újjal is hozzámérnél egy másodperc, annyi sem kell, hogy feljelentselek! Arról nem beszélve, hogy még börtönbe is kerülhetsz. Az pedig evidens, hogy repülnél.
10/46 anonim válasza:
Én néha meg szoktam csapkodni a barátnőmet. Az embereket ezt tapsnak hívják:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!