Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik, s nem kene ezt elvarnom?
Figyelt kérdés
benne vagyunk egy csapatban a baratommal,s mikor jottunk haza egyutt veluk is a gyulesrol elertunk az uthoz ahol en le kell terjek haza.Ott ram nezett s mondta,hogy "..kene siessen haza.s kiser.." en neztem egy darabig elegge megbantva s mondtamh,hogy "oke" erre o "neeem neeem,haza kiserlek,megallitotta a sracokat akik feleje mentek s egyik kerdezte,hogy "na nem erre jossz" s erre a baratom "de csak haza kell kiserjem" erre en elegge megbantva megint "nem kell" ..a baratom "haza akarom kiserni" .vegul ketten mentunk,en meg rakerdeztem,hogy inkabb XYekkal ment volna ugye? erre o meg "nem csak kivancsi voltam szeretnede,hogy veled menjek" erre en "nem csak azert mondod ,hogy nehogy megbants?" erre o "nem,en mindig oszinte vagyok" ...nem hiszem el valamiert..elhiszitek?s egyaltalan elvarhatom,hogy annak ellenere ,hogy csapatban vagyunk ha mar sotet van kiserjen haza?2014. márc. 16. 19:58
1/3 anonim válasza:
mi van?
örülj, hogy hazakísért
sötétben még veszélyesebb egy nőnek egyedül sétálgatnia, aggódott és nagyon helyesen tette, hogy hazakísért
mit kell ezen túlbonyolítani?
2/3 A kérdező kommentje:
itt csak igazabol az volt a kerdesem,hogy szerintetek nem lehet,hogy ez a "csak kivancsi voltam akarode,hogy elkiserjelek" duma hazugsag?
2014. márc. 16. 20:09
3/3 anonim válasza:
Jaja...biztos ment volna a srácokkal,meg sietett is,de végül tisztességből elkísért,nehogy valami bajod legyen. Egy pár vagytok? Nem baj az, ha nem akart annyira manni, de mégis tisztességes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!