Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudik nekem, valyon ez az en hibám?
Az ő pénze, azt csinál vele amit akar. Miért szólsz ebbe bele? Gondolom már elege van neki is ebből, inkább azért hazudik.
2014. febr. 21. 19:54
2/18 A kérdező kommentje:
De o nem akar adni penzt es erőszakkal elveszik tőle! es aztán jön nekem sírni h mar megint mi történt :/
Tenyleg minek szolsz bele...meg ha valami negyvenes csaladnya lennel 3 gyerekkel azt mondom megertem, de igy...?
Szerintem annyit veszekszel vele, hogy titokban alig varja, h erte jojjon a natalie portman es jol megszoktesse.
2014. febr. 21. 19:58
Ha a párod nem fogyatékos vagy nem szenved valamilyen tartód szellemi betegségben, akkor nem venne autót az anyjának ha annyira nem akarna adni pénzt. És főleg nem hazudna neked, hanem segítséget kérne. De nem ez a helyzet, úgyhogy itt valaki nagyon kamuzik. Mindenesetre ebbe te ne szólj bele, a párod már felnőtt ember, majd ő megoldja szépen, vagy ha nem akkor van szája, hangja, ha baj van tud segítséget kérni.
2014. febr. 21. 20:02
5/18 A kérdező kommentje:
fel a szüleitől olyanokat mond az anyja hogy akkor nem főzök rad! es en az elejétől fogva megmondtam neki ha nem köti le a pénzét el költik , es igy lett en pedig ezért veszekszem mert most meg sír en pedig mondtam hogy kosd le ahoz senki nem tud hozza érni :/
Azzal fenyegeti az anyja hogy ha nem főz rá? :D Baz milyen életképtelennel vagy te együtt hogy nem tud magára megfőzni 19 éves létére? Ismerősöm 10 éves kisfia már magának meg tud csinálni egy csomag virslit meg szenyát is akár.
Amúgy meg, te tettél neki egy javaslatot hogy mit csináljon, ha nem él vele akkor vessen magára. Aki hülye... (már bocsánat)
2014. febr. 21. 20:24
Berni, szerintem ti full viccesek lehettek egyutt, teged valamiert ilyen debella csajnak kepzellek, aki allandoan hisztizik a pasijaval, az meg egy ilyen egyszalbela, aki azon retteg, hogy meglegyen a balansz a mama meg a zasszony kozott.
fozzetek ra!!!
2014. febr. 21. 20:26
Amúgy meg ott volt az egy milka, ti ketten miért nem fogtátok magatokat és költöztetek össze egy kis albérletbe vagy garzonlakásba, ha ekkora terror van náluk? El kell költözni és probléma megoldva.
2014. febr. 21. 20:27
9/18 A kérdező kommentje:
De erted a nem fozesben benne van hogy kidoblak! Bár modtam neki ameddig van pénzed addig nem fog.. De akkor is hogy csinálhat ilyet egy anya... Saját fiától élvezik a penzt főleg ugy hogy keresnek vagy 300e Ft es a rezsi 30eft... es ahh erre nem tudok mit mondani csak en idegesítem fel magam...
ne idegesitsd fel magad, mert meg jobban meghizol.
2014. febr. 21. 20:29
Kapcsolódó kérdések: